Senis depolaması ne hocam ?senis depolamsı yüksek olması önemlimi
önemli değil ise asus tuf
sırf servisinden dolayı asus önermem alacaksan garanti yok gibi davran bakıma sakın yollamaFotoğraftaki laptopları buldum hangisini alacağıma kararsızım yardımcı olursanız memnun olurum
4060 olan nitro olabilirFotoğraftaki laptopları buldum hangisini alacağıma kararsızım yardımcı olursanız memnun olurum
Acerin garantisi daha da rezalet.sırf servisinden dolayı asus önermem alacaksan garanti yok gibi davran bakıma sakın yollama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4060 olan nitro olabilir
Asus tuf veya nitro 16 alınır. Diğerlerinin soğutması iyi değil battery drain problemi var ve ekran kartları 75W.Fotoğraftaki laptopları buldum hangisini alacağıma kararsızım yardımcı olursanız memnun olurum
özellik açısından daha iyi birde ben havadan konuşmuyorum bir zat yaşadığım için diyorum acer nitro kullandım garantilik işim olmadı hiç ama asus çok yorduAcerin garantisi daha da rezalet.
2 tane farklı acer nitro kullandım. Servisle ilgili benden fazla sorun yaşayan olmamıştır. Asus ile Acer laptoplara da aynı servis bakıyor zaten ama acer olunca doğru düzgün ilgilenmiyorlar gibi geldi.özellik açısından daha iyi birde ben havadan konuşmuyorum bir zat yaşadığım için diyorum acer nitro kullandım garantilik işim olmadı hiç ama asus çok yordu
Bu paralara başka kart yok varsa bı önerin beklerim4050 iyi bir ekran kartı değil
Hocam bu fiyatlarada başka marka yok gibi hangi markayı tavsiye edersiniz2 tane farklı acer nitro kullandım. Servisle ilgili benden fazla sorun yaşayan olmamıştır. Asus ile Acer laptoplara da aynı servis bakıyor zaten ama acer olunca doğru düzgün ilgilenmiyorlar gibi geldi.