Neler Yeni

Bu laptopta işlemci ve ram yükseltebilir miyim?

denizdevv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
deniz çidik
Selamlar herkese, bu laptopu satın aldım;
ramini ve işlemcisini yükselterek kullanmayı düşünüyorum, 16 ram takıp ortalama beni idare edicek bir de işlemci takmayı düşünüyorum.(laptopu iş bilgisayarı olarak kullanıyorum)
ramini ve işlemcisini yükseltirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? alıp donanımın elimde kalmasını istemiyorum.
bu laptop'a takabileceğim ram ve işlemci önerileriniz varsa sizleri dinlemekten çok memnun olurum.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yükseltmişten Anakartla ekran kartını da yükselt.

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Selamlar herkese, bu laptopu satın aldım;
ramini ve işlemcisini yükselterek kullanmayı düşünüyorum, 16 ram takıp ortalama beni idare edicek bir de işlemci takmayı düşünüyorum.(laptopu iş bilgisayarı olarak kullanıyorum)
ramini ve işlemcisini yükseltirken dikkat etmem gereken bir şey var mı? alıp donanımın elimde kalmasını istemiyorum.
bu laptop'a takabileceğim ram ve işlemci önerileriniz varsa sizleri dinlemekten çok memnun olurum.
Hayır reis o laptopu hiç elleme direk sat daha iyi bir şey arıyorsan çünkü ekran kartı yok işlemci çöp ne kadar yukseltirsen yükselt Gine bı işe yaramaz tam ztn çift kanaldır 8 GB den yukari çıkmaz yani oyun oynaman imkansiz belki iş ofis programlarında hızlanır o kadar yani o laptopdan pek bise bekleme ve sana tavsiyem buna para harcamaman 🖤

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom