Neler Yeni

Bu Lisanslar Güvenilir mi ?

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,347
Arkadaşlar bir proje için photoshop lisansına ihtiyacım var , hepsiburada da bu ürüne denk geldim , bu tip lisanslar güvenilir mi ?
Satıcı indirme linki olarak falan teslim ediyormuş sanırım , anahtar muhabbeti yok sanırım. Bu tarz lisanslar güvenlik için sorun teşkil eder mi ?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , tavsiye de alabilirim. Program sürümü önemli değil.

Ürün bu :

Arkadaşlar bir proje için photoshop lisansına ihtiyacım var , hepsiburada da bu ürüne denk geldim , bu tip lisanslar güvenilir mi ?
Satıcı indirme linki olarak falan teslim ediyormuş sanırım , anahtar muhabbeti yok sanırım. Bu tarz lisanslar güvenlik için sorun teşkil eder mi ?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , tavsiye de alabilirim. Program sürümü önemli değil.

Ürün bu :
crack aticak buyuk ihtimalle kolayca sizde yapabilirsiniz crack işlemini

virüslü mü sence attığım , trendyol puanları falan iyi.
sana aktivasyon kod falan atarsa virüs olmaz ama uygulama dosyası yada indirme linki verirse virüslü olabilir soru sor kısmından sor bence

sana aktivasyon kod falan atarsa virüs olmaz ama uygulama dosyası yada indirme linki verirse virüslü olabilir soru sor kısmından sor bence
Sorsam ne olacak hocam virüs var mı diyecekler :kekw: Biri sormuş , antivirüs taraması yapabilirsiniz demişler.

İndirme linki hocam , aktivasyon kodu değil.
o zaman virüs olabilir indirme linki veriyorsa internette dolu youtubeye yazıp çıkan videolara bakın gösteriyorlar nasıl crack leneceğini

indirme linkini bende atabilirim isterseniz. çok pahalı olduğu için crack kullanıyorum bende

Geri