-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,366
Arkadaşlar bir proje için photoshop lisansına ihtiyacım var , hepsiburada da bu ürüne denk geldim , bu tip lisanslar güvenilir mi ?
Satıcı indirme linki olarak falan teslim ediyormuş sanırım , anahtar muhabbeti yok sanırım. Bu tarz lisanslar güvenlik için sorun teşkil eder mi ?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , tavsiye de alabilirim. Program sürümü önemli değil.
Ürün bu :
GÜNCELLEME : Acelem olduğu için satın aldım. Ürün size drive dosyası ile teslim ediliyor , yaklaşık 2 gb büyüklüğünde dosya indiriyorsunuz , sonra setup dosyasını ayıklıyorsunuz ve uygulamayı çalıştırınca kurulum başlıyor. Satıcı tarafından Lisansın patlamaması için oturum açmamam ve başka adobe uygulaması varsa kaldırmam söylendi. İndirmeden önce linki virüs totale attım ve 0/200 sonuç alarak linkin temiz olduğu gözüktü , uygulama vs. kurduktan sonra Windows Defender ile Genel tarama yaptım ve hiçbir kötü yazılım çıkmadı , ardından direk indirdiğim dosyaları ve uygulamayı Defender a tarattım ve yine temiz çıktı. Tam emin olmak için Kaspersky in en yüksek Premium sürümünü satın aldım ve yine genel tarama + uygulamayı ve dosyaları tam tarattım ve sonuç yine temiz çıktı. Şu anlık uygulama stabil ve sorunsuz çalışıyor. Totalde 3 katmanlı bir virüs testini başarıyla geçti. Almak isteyip çekinen olursa diye bilgilendirme yapmak istedim. Aşağıya satın aldığınızda satıcıdan nasıl mail aldığınızı ekliyorum.
Satın alırsanız satıcıdan gelen mesaj. (mail yoluyla teslim ediliyor)
DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ.
Programı indirme linkinden indiriniz, daha sonra bilgisayarınızda varsa herhangi bir eski adobe photoshop cc crackli yada deneme sürümü lütfen tamamen kaldırınız (kaldırırken revo uninstaller gibi kök silici bir silme programı kullanın), kaldırdıktan sonra adobe creative cloud uygulaması yada programı var ise lütfen onu da tamamen kaldırınız, daha sonra indirdiğiniz programın kurulumuna geçiniz, programın lisans anahtarı otomatik entegredir, ayrıca girmenize gerek yoktur. Programı kurduktan sonra sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
KURULUM LİNKİ : Burada linkiniz yer alıyor
Lisans kodları indirme işlemi sırasında sistem tarafından paket içine entegre edilmektedir. Bu nedenle Lisans Anahtarını uygulamaya girmenize gerek yoktur.
Ürün üçüncü parti dağıtıcıdan satın alınmış olup adobe hesabınız üzerinden satın alınmadığı için adobe hesabınız ile giriş yapmanız halinde ürün içine entegre edilmiş olan gömülü lisans geçersiz olacaktır
ve aylık ödemeli lisans almanız gerekecektir. Bu durumda lisans adobe hesabı üzerinden doğrulanmaya çalışılacağı için lisanssız kullanım hatası alabilirsiniz. Bu nedenle uygulamaya hesap ile giriş yapmayınız.
LİSANS ANAHTARINIZ : Burada lisans anahtarı yazıyor
Satıcı indirme linki olarak falan teslim ediyormuş sanırım , anahtar muhabbeti yok sanırım. Bu tarz lisanslar güvenlik için sorun teşkil eder mi ?
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , tavsiye de alabilirim. Program sürümü önemli değil.
Ürün bu :

Satın alırsanız satıcıdan gelen mesaj. (mail yoluyla teslim ediliyor)

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUNUZ.
Programı indirme linkinden indiriniz, daha sonra bilgisayarınızda varsa herhangi bir eski adobe photoshop cc crackli yada deneme sürümü lütfen tamamen kaldırınız (kaldırırken revo uninstaller gibi kök silici bir silme programı kullanın), kaldırdıktan sonra adobe creative cloud uygulaması yada programı var ise lütfen onu da tamamen kaldırınız, daha sonra indirdiğiniz programın kurulumuna geçiniz, programın lisans anahtarı otomatik entegredir, ayrıca girmenize gerek yoktur. Programı kurduktan sonra sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
KURULUM LİNKİ : Burada linkiniz yer alıyor
Lisans kodları indirme işlemi sırasında sistem tarafından paket içine entegre edilmektedir. Bu nedenle Lisans Anahtarını uygulamaya girmenize gerek yoktur.
Ürün üçüncü parti dağıtıcıdan satın alınmış olup adobe hesabınız üzerinden satın alınmadığı için adobe hesabınız ile giriş yapmanız halinde ürün içine entegre edilmiş olan gömülü lisans geçersiz olacaktır
ve aylık ödemeli lisans almanız gerekecektir. Bu durumda lisans adobe hesabı üzerinden doğrulanmaya çalışılacağı için lisanssız kullanım hatası alabilirsiniz. Bu nedenle uygulamaya hesap ile giriş yapmayınız.
LİSANS ANAHTARINIZ : Burada lisans anahtarı yazıyor
Son düzenleme: