Neler Yeni

İnceleme Adobe Dijital Lisans Dolandırıcılığına Dikkat Edin!

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Faydalı konu
eline sağlık

Annawork

80+
Ben WhatsApp İletişim üzerinden talep oluşturdum direkt. Yasal işlem başlatıldı diye dönüt aldım.
Umarız gerekli cezayı/cezaları alırlar ve dolandırılan insanlara geri ödeme gibi bir talep oluştururlar.
Herhangi bir sosyal medya ve APP kullanmadığımız ve telefon aracılığı ile de iletişime geçerek zaman kaybetmek istemediğimiz için konuyu direkt olarak Adobe'ye bildirdik.

Platformların sadece ilanları yayından kaldırmaları gibi aksiyonlar almalarının herhangi bir cezai yaptırım olmayacağını düşündüğümüz için de N11'e konuyu iletmedik.
Böylelikle Adobe'ye sunduğumuz bilgileri ve bağlantıları incelemeleri için zaman tanımak istedik.
İlanların kaldırılma olasılığına karşı olarak da her ilanın sayfasını çevrimdışı görüntüleme için kayıt altına aldık.

Sizlere sunulan "Yasal İşlemlere" ait yanıt umarız göstermelik değildir.
İlginiz ve konuya dair hassasiyetiniz için teşekkürler.

Not: Ayrıca; bizlerde olayı netliğe kavuşturmak adına öncelikle satıcılar ile sonra da Adobe ile canlı sohbet üzerinden iletişime geçmiştik.
Yaptığımız analizler ve bu analizler sonucundaki yaptığımız görüşmelerde aldığımız bilgiler ne yazık ki insanları dolandırdıklarını kanıtlıyordu.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Merhaba,

Gün içerisinde Adobe Acrobat Pro'nun kalıcı lisansı için satın alma sayfasına yöneldim ve birkaç kere kullanacağım bir program için oldukça pahalı ($449) olduğunu gördüm.

Daha ucuza bulabilir miyim düşüncesi ile birkaç arama yaptım ve Hepsiburada, N11 ve diğer bazı siteler üzerinde 50₺ ile 150₺ arasında olan ilanlar gördüm.
Mümkün olması imkansız olan bu ilanların satıcılarına birkaç soru ilettim.

Bu soruların arasında lisans anahtarını Adobe sitesinden ilgili sürüme ait programı indirip kurduğumuzda çalışıp çalışmayacağına dair sorular yer alıyordu.

Sunulan cevaplar tahmin edilebileceği gibi "Hayır" oldu.

Kullanabilmeniz için onların sunduğu "Setup" ile kurulum yapmanız gerektiğini söylediler.
Bu da insanlara CRACK işlemi uygulanmış program ve o programa ait lisans anahtarı sattıklarının bir kanıtıydı.
Durumu netleştirmek adına Adobe ile iletişime geçtim ve durumu kendilerine ilettim.
Edindiğim bilgilere göre Adobe sadece 3 program için kalıcı lisans sunuyor ve bunların hiçbirisi $4 ile $15 arasında değil.

Bu programlar:

• Acrobat Pro 2020
  • Photoshop Elements 2022
  • Photoshop Elements 2022 & Premiere Elements 2022

Bu programların dışında Adobe Master Colletion 2020/2021 Dijital Lisans veya yukarıdaki ürünler dışında herhangi bir ürünün satışı hiçbir koşul altında mümkün değildir.

Yüzlerce insanın satın aldığı ve 5 yıldızlı puanlar ile süslediği bu ilanlara itibar etmeyiniz.
Herhangi bir ek programa gerek kalmadan direkt kurulum ile kullanabileceğiniz CRACK işleminden geçmiş programları "Yasal" olarak satan ilanlardan uzak durunuz.
adobe kullanmadıgım için şanslıyım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,847
Üyeler
160,149
Son üye
Veiloth
Top Bottom