Çözüldü✓ Bu macun alınır mı? (Arctic MX-4)

BakiS4met

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
150
Evet işini fazlasıyla görür.

Merhaba, 2 tane bilgisayarım için termal macun satın alacağım, ikisinin de işlemcisi Ryzen 5 3600x bu işlemciler için bu macun iş görür mü yoksa başka bir macuna mı yönelmeyim.

bütçeyi 150 tl yazmışsınız 9 tl daha koyun ve hiç düşünmeden bunu alın :

ryzen 7 5800x3d işlemcimde kullandım cooler master mastergel den çok daha iyi etki etti

Güzel macundur, satıcı amazon yani orijinaldir, bende amazondan almıştım ve kutulu olarak gelmişti.

kesinlikle alınabilir ama biraz daha üstüne koyabilirim diyorsan noctua nt-h1 veya thermal grizzly kyronaut bunlara da bakabilirsin

kesinlikle alınabilir ama biraz daha üstüne koyabilirim diyorsan noctua nt-h1 veya thermal grizzly kyronaut bunlara da bakabilirsin
Açıkçası ikisinin arasında aşırı bir performans farkı olmazsa çok pahalıya kaçmak istemiyorum.
Sıvı soğutma ile kullanacağım ek olarak

Açıkçası ikisinin arasında aşırı bir performans farkı olmazsa çok pahalıya kaçmak istemiyorum.

izle reis 159₺ lik macunun etkisi burada bu video ile aldim ben o macunu ve ciddi anlamda buyuk etki yaratiyor 1gr nin yarisindan fazlasini kullandim kalanini gpu da kullandim
12 w m-k degerinde

Mx-4 işinizi görecektir. Grizzly ile aralarında uçurum bir fark yok.

Tamamdır, cevaplarınız için teşekkür ederim. Biraz araştırma yapınca bu ürünün çakmasını yaptıklarını gördüm. Bu ürünün orijinalini nereden bulabilirim?

Alınır hocam kaliteli macun

Tamamdır, cevaplarınız için teşekkür ederim. Biraz araştırma yapınca bu ürünün çakmasını yaptıklarını gördüm. Bu ürünün orijinalini nereden bulabilirim?
hocam urun ambalaj iceriginde orjinallik kontrolu icin kart var Thermal Grizzly de artic de de oyle bir sey vardir

Geri