bu mağaraya gitmeli miyim?

Hatay'da böyle çok yer var.
Arsuz Uluçınar'ın ilerisinde de oda oda gibi yapılmış, geniş bir mezar var.
hocam oralara çok gittim ama bu mağarayı çok kimseden duymadım duyduklarımada inanmadım çünkü videonun sonunda çıkan seste anlatılırdı bende bi tip olaylara inanmadığım için mağaranın olduğuna inanmazdım ama bu videoyu gördüm ve artık inandım
Post automatically merged:

ya da ben kayboldum desin aralarına sızsın hepsini halledip şehrine kahraman olarak dönsün :cool:
yaş 14 çok imkanlı durmuyor

bu mağaranın yerini biliyorum sizce gitmelimiyim biraz korkuyorum fakat videonun sonundaki olayı da duymuştum o olayda gerçek içeriden aynı sesleri bir sürü kişi duymuş gitmek istiyorum fakat korkuyorum gitmeli miyim ?
TIRSMA SEBEBİM VİDEONUN 39. DAKKASI
Git güzel yere benziyor.

hocam oralara çok gittim ama bu mağarayı çok kimseden duymadım duyduklarımada inanmadım çünkü videonun sonunda çıkan seste anlatılırdı bende bi tip olaylara inanmadığım için mağaranın olduğuna inanmazdım ama bu videoyu gördüm ve artık inandım

Eline tam otomatik ak47 al gir mağaraya 😎😎😎

istersen yaparsın bu arada :D
yani ben olsam korkunun beni sınırlamasına izin vermezdim ve kalabalık giderdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri