Bu Makaleyi Bulabilir misiniz?

cakaresul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Bu makaleyi açmam gerekli ama sitede ücretli. Başka bir yerden de ulaşım sağlayamadım. Yardımcı olabilecek varmı?

Bu makaleyi açmam gerekli ama sitede ücretli. Başka bir yerden de ulaşım sağlayamadım. Yardımcı olabilecek varmı?
Ne için istiyosunuz bu makaleyi? Garibime gitti ilk kez gördüğüm için sormak istedim.

Sci hub da doi numarasıyla açabiliyor olman lazım

Yüksek lisans öğrencisi olabilir, tez yazıyordur, ödevi vardır. vs diye uzar gider.
Zaten öyleyse bu kadar basit bir şeyi yapabiliyor olmalıydı zaten diye düşündüm. Lise öğrencisi falan mı diye merak ederek sordum açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar konuşmuşuz, link vermemiş kimse.
makale link

Son düzenleme:
Zaten öyleyse bu kadar basit bir şeyi yapabiliyor olmalıydı zaten diye düşündüm. Lise öğrencisi falan mı diye merak ederek sordum açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar konuşmuşuz, link vermemiş kimse.
makale link
Teşekkür ederim. Üniversite öğrencisiyim bir sonraki dönem bitirme ödevimiz olacak. Hocamız hazırlık amaçlı, eğitmek amaçlı makale yazmamızı istedi, ben de kaynak olarak kullandığım makalelerden birinde bu makaleden alıntı yapıldığını gördüm ama makaleyi ücretsiz şekilde bulamadım tam hakim değilim haklısınız. Bakalım zamanla öğreniriz inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,637
Üyeler
186,220
Son üye
Utku Kara
Geri