Neler Yeni

Bu masa alınır mı güvenilir mi

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
merhaba bu masayı almak istiyorum sizce bu mu yoksa rani ha112 mi
Bi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Trendyol bir şey almak bana garip ve miğde bulandırıcı geliyor bilmiyorum ama masa güzele benziyor öyle büyük bi masaya ucuz fiyat bence markaya baktım ve gayet başka satışların da olumlu yorumlar var ve bu masanın altında da güzel yorumlar ve masanın resmi var bı sorun yaşamazsın yaşasan bile geri iade ile halledersin yani alınabilir büyük masa tavsiyem bu <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Trendyol bir şey almak bana garip ve miğde bulandırıcı geliyor bilmiyorum ama masa güzele benziyor öyle büyük bi masaya ucuz fiyat bence markaya baktım ve gayet başka satışların da olumlu yorumlar var ve bu masanın altında da güzel yorumlar ve masanın resmi var bı sorun yaşamazsın yaşasan bile geri iade ile halledersin yani alınabilir büyük masa tavsiyem bu <3
Ayrıca düz olmasından çok L şekli olması senin için daha iyi bir alan sağlar bence bu attığını al ha112 düz diye biliyorum ama bunda L belki ileride çift monitör veya bir kaç şey için yer kalır süs fln daha hoş gözükür <3

Top Bottom