o zaman o dedğim sırayı değiştirin, başa usb floppy'yi alın yine olmazsa atapi yazanı
Bott yerinden hepsini dendin hepsini sırayla başa koyup denedim ama olmadı
o zaman o dedğim sırayı değiştirin, başa usb floppy'yi alın yine olmazsa atapi yazanı
Bott yerinden hepsini dendin hepsini sırayla başa koyup denedim ama olmadı
Hala o kurulum menüsünde kalıyor
Kurulum ekranı değil mi işte olmadı mıBott yerinden hepsini dendin hepsini sırayla başa koyup denedim ama olmadı
Hala o kurulum menüsünde kalıyor
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam sabah ta böyleydi sürekli ilerle ilerle diyom bekleyin diyor tkr aynı yere atıyorKurulum ekranı değil mi işte olmadı mı
Siz bana instgramınızı verin ben siziKurulum ekranı değil mi işte olmadı mı
Hocam geç oldu yatacağım birazdan, boot orderda altta bide lagacy bölümü var, birde rufustan mbr olarak yazdırıp legacy olarak boot order düzenleyin. Belki uefi ile ilgili bir problem vardırYok hocam sabah ta böyleydi sürekli ilerle ilerle diyom bekleyin diyor tkr aynı yere atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz bana instgramınızı verin ben sizi
görüntülü arayayım göznüzğn önünde yapayım benim insta @doganozkk
İnşallah olur hocam sıkıldım artık yeterHocam geç oldu yatacağım birazdan, boot orderda altta bide lagacy bölümü var, birde rufustan mbr olarak yazdırıp legacy olarak boot order düzenleyin. Belki uefi ile ilgili bir problem vardır
Ama hocam siz yine instadan ekleyin olmadı yarın halletmeye çalışırzİnşallah olur hocam sıkıldım artık yeter