Bu şekilde aynı kişiden gelen mesajlar var ki doğru olduğunu düşünüyorum çünkü Yapıkredi kartlarım kredi hesaplarım ve kredi kartlarımın hepsi kapatıldıE devletten baksana duruma. Bu devirde hangi avukat mesaj atıyor ilk defa görüyorum. Benim bildiğim Avukat ya arar ya da ihtar çeker. İlk defa bir avukat mesajı görüyotum.
Süreci hiç takip etmedin mi? Banka seni 100 gün önceden arıyorsa zaten evine icra kurulunun gelmesi de yakın olur da internette 2 dakika numaraya baktım elemanlar kaba dilli insanlarmış.Bu şekilde aynı kişiden gelen mesajlar var ki doğru olduğunu düşünüyorum çünkü Yapıkredi kartlarım kredi hesaplarım ve kredi kartlarımın hepsi kapatıldı
E-Devlette ne diye arama yapmam gerekiyorSüreci hiç takip etmedin mi? Banka seni 100 gün önceden arıyorsa zaten evine icra kurulunun gelmesi de yakın olur da internette 2 dakika numaraya baktım elemanlar kaba dilli insanlarmış.
Ortalıkta çok dolandırıcı var googleye bunu yazınca da bu elemanlar hakkında çok söylenen şey var. Sen e devletten baksana borç ve haciz durumuna.
Tamam, şimdilik sorun yok. Dava açılmış mı bir de ona bak diyeceğim de açılsa zaten ihtar mektubu gelirdi. Borcunu ödemekte kolaylık dilerim.E-Devlette ne diye arama yapmam gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
iki kez uyartı mektubu geldi eve aslında amaTamam, şimdilik sorun yok. Dava açılmış mı bir de ona bak diyeceğim de açılsa zaten ihtar mektubu gelirdi. Borcunu ödemekte kolaylık dilerim.
uyapdan bak e devlette bazen çıkmıyor