Hocam mATX açılımı ne oluyor beynim durdu birazbunu bugün biri paylaşmış gördüm fiyat da iyi ama çok küçük değil mi ? atx lazım
Hocam kule tipi kullanıyorum sıvı soğutma ile işim yok240mm sıvı soğutma destekliyor dikkat edin
Uyar. Kule tipinin yüksekliği uyumlu mu ona bakmak lazım.Bu kart bu kasaya uyarmi
Uyar. Kule tipinin yüksekliği uyumlu mu ona bakmak lazım.
Arkadaşımda bu kasanın siyahı var, Phantom Spirit taktım ona. Sıkıntı olmaz hem anakartı hem soğutucuyu takarsınız ama kasa küçük biraz haberiniz olsun.Kule tipim bu hocam![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
uyar ama kasa berbat kalite olarakHocam kule tipi kullanıyorum sıvı soğutma ile işim yok
Bu kart bu kasaya uyarmi![]()
COLORFUL CVN B850M WIFI 6 GAMING FROZEN V14A DDR5 8400Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kule tipim bu hocam![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Aynısının siyahını kullanıyorum kasa çok iyi fakat moduler psu yoksa kesinlikle tavsiye etmem eski psu ile işkenceydi kablolama yinede iyi olmadı modüler psu aldım onla güzel