aht.furkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
dahili hoperlörü var mı hocam bu monitörün ?![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
dahili hoparlörü yok.dahili hoperlörü var mı hocam bu monitörün ?
Asus tuf olan mıArkadaşıma aldık bu monitörü. Ben ghosting takıntılı biriyim, ben bile ghosting yok diyorum bu monitöre. İyice baktım, gözümü ekrana soktum ghosting testinde. Ghosting 0 idi. Işık sızması da hiç yoktu. Diğer monitörlere göre akıcılığı daha hoşuma gitti. Fast IPS olmasından dolayı galiba, bilmiyorum. Ayrıca GTG 1MS değeri var.
Evet VG249Q3AAsus tuf olan mı
hoperlör performansı nasıl hocam memnun kaldınız mıEvet VG249Q3A
Hocam masaüstü sesini fulledim monitörün üstünde bi ayar varmı bilmiyorum ama masaüstü full ses ile ideal bir ses veriyor diyebilirim. Çok yüksek değil odada süpürge makinesi çalışıyor diyelim duymakta zorlanırsın ama sessiz bi ortamda gayet güzel duyuluyorhoperlör performansı nasıl hocam memnun kaldınız mı
teşekkürler hocamHocam masaüstü sesini fulledim monitörün üstünde bi ayar varmı bilmiyorum ama masaüstü full ses ile ideal bir ses veriyor diyebilirim. Çok yüksek değil odada süpürge makinesi çalışıyor diyelim duymakta zorlanırsın ama sessiz bi ortamda gayet güzel duyuluyor
kanka yok ben daha samsung almam va panel hiç almam ips le yanyana getir renk farkını çok rahat gözlemleyebilirsinSamsung odyseey g5 27" 165 hz 2k monitör aldım ghosting yok kanka va panel renkler felan gayet güzel 4500'e almıştım Kasım'da ona bir göz gezdir istersen
Aynısını yaşadık va panel befret kaynağı hayır birde insanlar övüyor ya kopuyorum. Hepsinde ghosting sorunu varkanka yok ben daha samsung almam va panel hiç almam ips le yanyana getir renk farkını çok rahat gözlemleyebilirsin