Yardım Bu monitör alınır mı ?

Reaksiyon skoru
72
ghostingsiz ips panel bi monitör istiyorum odysey g3 144hz va panel kullanıyorum bıktım ghostingden sizce bu monitör alınır mı fiyatı nasıl ghostingi var mıdır pch nin videosunda ghosting testi vardı da yorumlamıyo sadece fotosunu gösteriyo tam anlayamadım aşağıya fotosunu bırakıyorum 240 hz bu fiyatlara bulamadım varsa bildiğiniz yazarsanız mükemmel olur
1704099465776.png

Arkadaşıma aldık bu monitörü. Ben ghosting takıntılı biriyim, ben bile ghosting yok diyorum bu monitöre. İyice baktım, gözümü ekrana soktum ghosting testinde. Ghosting 0 idi. Işık sızması da hiç yoktu. Diğer monitörlere göre akıcılığı daha hoşuma gitti. Fast IPS olmasından dolayı galiba, bilmiyorum. Ayrıca GTG 1MS değeri var.

Arkadaşıma aldık bu monitörü. Ben ghosting takıntılı biriyim, ben bile ghosting yok diyorum bu monitöre. İyice baktım, gözümü ekrana soktum ghosting testinde. Ghosting 0 idi. Işık sızması da hiç yoktu. Diğer monitörlere göre akıcılığı daha hoşuma gitti. Fast IPS olmasından dolayı galiba, bilmiyorum. Ayrıca GTG 1MS değeri var.
Asus tuf olan mı

hoperlör performansı nasıl hocam memnun kaldınız mı
Hocam masaüstü sesini fulledim monitörün üstünde bi ayar varmı bilmiyorum ama masaüstü full ses ile ideal bir ses veriyor diyebilirim. Çok yüksek değil odada süpürge makinesi çalışıyor diyelim duymakta zorlanırsın ama sessiz bi ortamda gayet güzel duyuluyor

Hocam masaüstü sesini fulledim monitörün üstünde bi ayar varmı bilmiyorum ama masaüstü full ses ile ideal bir ses veriyor diyebilirim. Çok yüksek değil odada süpürge makinesi çalışıyor diyelim duymakta zorlanırsın ama sessiz bi ortamda gayet güzel duyuluyor
teşekkürler hocam

Samsung odyseey g5 27" 165 hz 2k monitör aldım ghosting yok kanka va panel renkler felan gayet güzel 4500'e almıştım Kasım'da ona bir göz gezdir istersen

Samsung odyseey g5 27" 165 hz 2k monitör aldım ghosting yok kanka va panel renkler felan gayet güzel 4500'e almıştım Kasım'da ona bir göz gezdir istersen
kanka yok ben daha samsung almam va panel hiç almam ips le yanyana getir renk farkını çok rahat gözlemleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,813
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri