Neler Yeni

bu monitör bu pcyle uyumlu mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil ayelan
yorumları iyi ama ölü pixel şans işi marka kaliteli üzmez kolay kolay
hocam hepsiburadada trendyolda falan 4k üstü fiyatı var bunun teknosada nedfen bu kadar ucuz bi sıkıntı olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

displayport kablo ile bağlamanı tavsiye ederim her zaman için. HDMI kabloyu ikinci plan olarak düşün :)
valla hiç bilmiyorum o kablolar ne ama monitörle birlikte gönderiyolar mı? benim mi almam gerekiyor

mSyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Sarısoy
hocam hepsiburadada trendyolda falan 4k üstü fiyatı var bunun teknosada nedfen bu kadar ucuz bi sıkıntı olmasın

valla hiç bilmiyorum o kablolar ne ama monitörle birlikte gönderiyolar mı? benim mi almam gerekiyor
ara ara indirime giren bi monitörmüş zaten sanmıyorum sıkntı olsun

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
MONİTÖR:

PC:

BU MONİTÖR BU PCYLE UYUMLU MUDUR? BU MONİTÖRÜ BU PCYE BAĞLAYABİLİR MİYİM? CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
İlk defa böyle bir soru görüyorum, uyuyor merak etme attığın monitörün 200hz olması için DP ile Ekran kartına bağlayabilirsin, eski sistemler gibi anakart-monitör bağlantısı değil ekran kartı-monitör bağlantısı oluyor direkt.
Bahsettiğim dp kablosu ise kutuların içinden çıkar o yüzden başka bişey almana gerek yok, pc geldiğinde açtığında görüntü ayarlarına girip 200hz e alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alaattin ALTUN
İlgilendiği Kategoriler
Donanım

Evet Monitörün kutu içeriğinde HDMI VE Displayport kablolar geliyor.

İsterseniz bi kutu açılımı videosu izleyin içeriğe hakim olmuş olursunuz.
bu linkten izleyebilirsiniz.

yaman..k

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
halil ayelan
atmış olduğunuz teknosa viewsonic ürününü teknosa çalışanına sordum ghosting yapar dedi ben aldım pişman oldum dedi o yüzden almıyorum

alabilirsin üzmez
teknosa çalışanı çoğu monitör ghosting yapar dedi, asus tuf vs. yapmaz dedi attığınız monitör ghosting yapmıyorsa hemen alcam

Bu monitörü sipariş verdim cevaplayan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

yaman..k

80+ Silver
atmış olduğunuz teknosa viewsonic ürününü teknosa çalışanına sordum ghosting yapar dedi ben aldım pişman oldum dedi o yüzden almıyorum

teknosa çalışanı çoğu monitör ghosting yapar dedi, asus tuf vs. yapmaz dedi attığınız monitör ghosting yapmıyorsa hemen alcam

Bu monitörü sipariş verdim cevaplayan herkese teşekkürler.

hayırlı olsun güzel seçim asus kalitesi baska

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,652
Üyeler
167,173
Son üye
fuejans
Top Bottom