Bu monitör iyi midir?

Reaksiyon skoru
702
Arkadaşlar ucuz geldi bu monitörün 27” olması dışında bir eksisi var mı? Va panel olması eksi değil benim için.2500Tl verip 24” ve IPS almak daha mı mantıklı?

Arkadaşlar ucuz geldi bu monitörün 27” olması dışında bir eksisi var mı? Va panel olması eksi değil benim için.2500Tl verip 24” ve IPS almak daha mı mantıklı?
Hangi monitör ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1500TL'ye 24 İnç İPS monitörde var.

Bu fiyatta 2K samsung bir monitör vardı ama stoklarda yok yine de buna bakabilirsin yani almışken 2K almakta bence fayda var ileri dönüklük için.
Donanımsal G Sync bile var.

Bilgisayar özelliklerin neler ?

Monitörün özellikleri güzel. Ama kullanmadığım için yorum yapamam.
İncelemesi var burdan incelemelere gir ben yok diye biliyordum

e
ee itopyada 1500 TL'ye ips pivot 144 hz 1 ms var

Bu fiyatta 2K samsung bir monitör vardı ama stoklarda yok yine de buna bakabilirsin yani almışken 2K almakta bence fayda var ileri dönüklük için.
Donanımsal G Sync bile var.
Dostum paneli TN Paneldi sanırım bu monitörün. Özellikleri güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dostum paneli TN Paneldi sanırım bu monitörün. Özellikleri güzel.
TN panel gecikmesi en düşük ama yani bence sade oyun için alınır ama TN olmayacaksa bu da var.
Ama o samsung monitör çok iyiydi 2100 TL. :D

TN panel gecikmesi en düşük ama yani bence sade oyun için alınır ama TN olmayacaksa bu da var.
Ama o samsung monitör çok iyiydi 2100 TL. :D
Bencede FPS oyunları için TN Panel daha iyi ama film vb. izleyecekse İPS daha doğru bir tercih olur.

1080Ti ve r53600
Dostum istediğin monitör özelliklerini söylersen ona göre öneride bulunabiliriz.

Bencede FPS oyunları için TN Panel daha iyi ama film vb. izleyecekse İPS daha doğru bir tercih olur.

Dostum istediğin monitör özelliklerini söylersen ona göre öneride bulunabiliriz.
240 hz olsun ucuz olsun goruntusu guzel olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,014
Üyeler
186,567
Son üye
0gii
Geri