Bu monitör nasıl ve tavsiyeleriniz

Reaksiyon skoru
115
Bütçe
5200
Bu şekilde bir monitör buldum

27"
165hz
1ms
5w*2 hoparlör
Pivot

Hiç incelemesi ve yorumu da yok sizce nasıldır ve max 5200'e olacak şekilde başka bir monitör önerir var mıdır ?
Benim için önemli olan ekran kalitesi(tabikide 10k lık bir monitör kadar beklemiyorum) ve hoparlör olması çünkü dışarıya ses vermesini istiyorum harici bir tanede kullanmak istemiyorum hem gereksiz kablo kirliliği hemde kendileri kalabalık yapacak .Sistemin taşınabilir olması benim için iyi olacaktır.

hoparloru olan hatirlamiom belki asusun vardi. Hoparlorsuz deseydiniz bir suru oneri var ama.

bunlar var ama 24 inc

bu 27 inc

Bu Daha İyi

bunlar var ama 24 inc

bu 27 inc
Bu seçeneklerden hangisini tercih etmeliyim sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Daha İyi
fiyatıda :D

O Fiyat Bandında En İyi Monitör

Kullanıyorum Tavsiyede Ederim .

En Fazla Extra Olarak Hop Alırsın

Pivot Yok Sadece

Bide Ekran 24
Ekranın boyutu benim için hiç önemli değil ya benim için ekran kalitesi en önemlisi ve içinde hangi kablolar çıktı

Benim attığım monitörü kimse mi tavsiye etmiyor ya :D

Ekranın boyutu benim için hiç önemli değil ya benim için ekran kalitesi en önemlisi ve içinde hangi kablolar çıktı

Benim attığım monitörü kimse mi tavsiye etmiyor ya :D
Hocam Kullanıyorum Ekran Görüntü Kalitesi Fiyatına Göre Çok İyi 180 Hz Olması Ayrı Güzel

Bütçeni 700 TL Kar'a Sokuyor Onunlada 2+1 Ses Sistemi Alırsın :D

Hocam Kullanıyorum Ekran Görüntü Kalitesi Fiyatına Göre Çok İyi 180 Hz Olması Ayrı Güzel

Bütçeni 700 TL Kar'a Sokuyor Onunlada 2+1 Ses Sistemi Alırsın :D
Orası da öyle de sistemi taşınabilirlikten çıkıyor :D benim iyice aklıma çeldin ha pivot olsaymış iyimiş
gtg değeri ne biliyor musunu bunu ghosting var mı ? Yükseklik ayarıda önemli tabikide

Geri