Neler Yeni

Bu monitör neden ucuz?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
3500-3600 ama hiç bu paraları vermek istemiyorum.
Şu zamanda bence o aradaki farkın pek bir değeri yok , almışken iyisini alın derim hocam size kalmış .

Durumunuzu bilemem yani ama aradaki farkı ödeyecek durumda değilim derseniz aceri alın ne diyeyim

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Şu zamanda bence o aradaki farkın pek bir değeri yok , almışken iyisini alın derim hocam size kalmış .

Durumunuzu bilemem yani ama aradaki farkı ödeyecek durumda değilim derseniz aceri alın ne diyeyim
Bu ikisinden birini düşünüyorum, bir yandan da belki bir indirim yakalarım diyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Bu ikisinden birini düşünüyorum, bir yandan da belki bir indirim yakalarım diyorum.

Üsttekini alın hocam parlaklık olarak daha iyi + yukarı aşşağı özelliği var.

Alttaki bende var güzel ama bence yukarı aşşağı özelliği eksiklik gibi , gerek yok diyorsanız asusu alabilirsiniz şuanda 165hz kategorisindeki en ucuz ips panel monitör asus vg249q1a

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Asusun monitöründe renkler iyi değil. Özellikle sarı renk çok kötü görünüyor çoğu zaman.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Vg247 ile karıştırıyor olabilir misiniz o va panel hocam
Yok hocam bu model. Zaten renk kalitesi iyi değil. Gerçekten iyi renk kaliteli bir monitör görmediyseniz size iyi geliyor olabilir. Ayrıca kalibrasyon sonrası kötü görünüyor genel olarak sarı. yapmadıysanız ondan olabilir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Yok hocam bu model. Zaten renk kalitesi iyi değil. Gerçekten iyi renk kaliteli bir monitör görmediyseniz size iyi geliyor olabilir. Ayrıca kalibrasyon sonrası kötü görünüyor genel olarak sarı. yapmadıysanız ondan olabilir.
İlk geldiğinde biraz kötüydü ama osdden ayar yapınca gayet iyi oluyor , kontrast vivid pixel vs ayarlayınca hem parlak hemde renkler güzel oluyor + shadow boost 2-3 yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk geldiğinde biraz kötüydü ama osdden ayar yapınca gayet iyi oluyor , kontrast vivid pixel vs ayarlayınca hem parlak hemde renkler güzel oluyor + shadow boost 2-3 yapıyorum
Ben ölü pixel çıkmasından korkup amazondan 3500'e almıştım 7-8 ay önce yoksa farklı monitörler alıcaktımda bunda karar kılmıştım şuan bir problem yok açıkçası ve uzun zamandır monitörler üstünde araştırma yapıyorum yani sadece kullanıcısı değilim hocam

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
onu alırsam size soracağım

Top Bottom