Yardım Bu monitörlerden hangisini almalıyım sizce?

Aocda ölü piksel şikayeti çok diye önerdiğiniz G24F-2'nin AOC ile aynı paneli kullanması peki :D

Parlaklığı yetersiz dediğiniz monitör 420-430cd parlaklık sunabiliyor iken önerdiğiniz G24F-2 330cd parlaklık sunuyor.

Her açıdan yanlış bilgilendirmeler ile öneriler yapıp kullanıcılara yanlış tercihler yaptırıyorsunuz.
Peki bu durumda hangisini almalıyım sizce Nvidia ekran kartım var aoc mu diğerlerimi daha iyi

Peki bu durumda hangisini almalıyım sizce Nvidia ekran kartım var aoc mu diğerlerimi daha iyi
Bu listede arada kalmanız gereken modeller r25i-30 ve 24G2SPAE modelleri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R25F-30 modeli de düşünülebilir.

Bu listede arada kalmanız gereken modeller r25i-30 ve 24G2SPAE modelleri.

R25F-30 modeli de düşünülebilir.
Asus la arasında tam olarak ne farkları var?

Asus la arasında tam olarak ne farkları var?
Asus'u önermek için bir gerekçe yok. İncelemesi yok monitörün, incelemelerden elde ettiğim verilerden yola çıkarak öneri yapıyorum size. Asus'u tercih etmek gereksiz risk olur, rakipleri fiyatına göre çok iyi özellikler sunabiliyorken hem de.

Aocda ölü piksel şikayeti çok diye önerdiğiniz G24F-2'nin AOC ile aynı paneli kullanması peki :D

Parlaklığı yetersiz dediğiniz monitör 420-430cd parlaklık sunabiliyor iken önerdiğiniz G24F-2 330cd parlaklık sunuyor.

Her açıdan yanlış bilgilendirmeler ile öneriler yapıp kullanıcılara yanlış tercihler yaptırıyorsunuz.
Ben gigabyte'ta ölü pixel şikayeti az veya çok demedim , aocta çok şikayet vardı genel olarak. Gigabyte'ta o kadar denk gelmedim. Ayrıca parlaklık konusuna gelecek olursak AOC 24G2SPAE/BK modeli sitede 250 cd/m2 olarak gözüküyordu geçen , şuan 300 yazıyor. 250 Olarak bildiğim için gigabyte'in parlaklığının daha iyi olduğunu söyledim.

Bu monitörlerden birisini alacağım ama hangisi daha iyi veya önerdiğiniz daha iyisi varmı?
Hangisinin seçmeliyim sizce

bunu önerebilirim

Ben gigabyte'ta ölü pixel şikayeti az veya çok demedim , aocta çok şikayet vardı genel olarak. Gigabyte'ta o kadar denk gelmedim. Ayrıca parlaklık konusuna gelecek olursak AOC 24G2SPAE/BK modeli sitede 250 cd/m2 olarak gözüküyordu geçen , şuan 300 yazıyor. 250 Olarak bildiğim için gigabyte'in parlaklığının daha iyi olduğunu söyledim.
250 bile yazsa orada yazanın doğru olmadığını bilerek öneri yapmalısınız. Hem G24F-2'nin hem de AOC'un fazlasıyla incelemesi var, gerçek parlaklık verilerine kolayca erişilebiliyor.

250 bile yazsa orada yazanın doğru olmadığını bilerek öneri yapmalısınız. Hem G24F-2'nin hem de AOC'un fazlasıyla incelemesi var, gerçek parlaklık verilerine kolayca erişilebiliyor.
Doğru değilse neden yazılsın 250 cd/m2 yazılsın?

Bu Dell iyi mi? sizce onun hakkindada biraz yorum yaparmisiniz?

Doğru değilse neden yazılsın 250 cd/m2 yazılsın?
Bana değil üreticiye sormalsınız bunu, iyi yada kötü katalog değerinde yazan veriler gerçeği yansıtmıyor çoğunlukla. Kullandığı panelde yazan stok değer giriliyor genelde. Kontrast oranı da aynı şekilde. Gtg'ye hiç girmiyorum bile :)

Bu Dell iyi mi? sizce onun hakkindada biraz yorum yaparmisiniz?
Önerenler genelde katalog değerinde 1ms GTG yazdığı için ya da markaya duyduğu güvenden dolayı öneriyor. Kullandığı panel mv238fhm-nf1 olarak girilmiş, doğruysa konudaki AOC, Gigabyte, Lenovo monitörlerden daha düşük renk gamına ve daha düşük kontrast oranına sahip bir monitör. AOC ile yan yana koyup kıyaslama şansınız olsa G2422HS'nin daha soluk kaldığını söyleyebilirdiniz rahatça. Artısı ise daha hızlı tepki süresi sunması. 2ms civarı bir fark için değmez bence Dell'i almaya, onun yerine az daha koyup 240Hz Osyssey g4 alırsınız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,029
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri