Neler Yeni

Yardım Bu monitörü almalı mıyım bügün son

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Monitörlerle ilgili bilgim var. Bir çok profesyonel monitör kullandım ama çok kararsızım. Oled e geçmek istiyorum Rekabetçi, FPS oynamıyorum. Çizim, film, iş, rekabetçi olmayan oyunlar oynuyorum. Oled hiç kullanmadım. performans ve görüntü kalitesi olarak çok iyiler. Bu fiyata bu monitörü almalı mıyım ? Pazarama üzerinden vade farksız 6 taksite alabiliyorum ve 500 TL bugün son kampanyam var. Sizce fiyatı düşer mi acele mi ediyorum ?

Son düzenleme:

mehmettici

80+ Silver
Monitörlerle ilgili bilgim var. Oled e geçmek istiyorum. Oled hiç kullanmadım. performans ve görüntü kalitesi olarak çok iyiler. Bu fiyata bu monitörü almalı mıyım ? Pazarama üzerinden vade farksız 6 taksite alabiliyorum. Sizce fiyatı düşer mi acele mi ediyorum ?
trol degil demi 49 inch fazla buyuk bide iyi bi gpu lazim buna

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
knk konudan bagımsız sadece merakımdan soruyom o sıstemle o fpslerı gorebılıyonmu

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trol degil demi 49 inch fazla buyuk bide iyi bi gpu lazim buna
Bir kaç video izledim elimdeki sistem 80-150 FPS arası alıyor bu çözünürlükte kurtarıyor gibi. Tabi ki de daha iyi bir kart daha iyi olacaktır ama elimde şuan bu sistem var. Monitörü aldıktan sonra güncelleme yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk konudan bagımsız sadece merakımdan soruyom o sıstemle o fpslerı gorebılıyonmu
240 hz olduğu için veya rekabetçi oyunlar için almıyorum monitörü. Bu sistemle hangi fps leri görebiliyor muyum anlamadım yazdığını

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Bir kaç video izledim elimdeki sistem 80-150 FPS arası alıyor bu çözünürlükte kurtarıyor gibi. Tabi ki de daha iyi bir kart daha iyi olacaktır ama elimde şuan bu sistem var. Monitörü aldıktan sonra güncelleme yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

240 hz olduğu için veya rekabetçi oyunlar için almıyorum monitörü. Hangi fps leri görebiliyor muyum anlamadım
240 demek istedi

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
240 demek istedi
Bu monitörü en büyük özelliği 240 hz olması değil OLED panele sahip 32:9 olması. Çizim yaparken veya Valheim oynarken 240 hz olması veya fps alamıcak olmam önemli değil benim için. FPS veya HZ ile bir sorunum yok

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,322
İsim
Mehmet Aslan
Monitörlerle ilgili bilgim var. Oled e geçmek istiyorum. Oled hiç kullanmadım. performans ve görüntü kalitesi olarak çok iyiler. Bu fiyata bu monitörü almalı mıyım ? Pazarama üzerinden vade farksız 6 taksite alabiliyorum. Sizce fiyatı düşer mi acele mi ediyorum ?
evdeki tv den büyük o.O2

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,651
İsim
Kürşat
Monitörlerle ilgili bilgim var. Bir çok profesyonel monitör kullandım ama çok kararsızım. Oled e geçmek istiyorum Rekabetçi, FPS oynamıyorum. Çizim, film, iş, rekabetçi olmayan oyunlar oynuyorum. Oled hiç kullanmadım. performans ve görüntü kalitesi olarak çok iyiler. Bu fiyata bu monitörü almalı mıyım ? Pazarama üzerinden vade farksız 6 taksite alabiliyorum ve 500 TL bugün son kampanyam var. Sizce fiyatı düşer mi acele mi ediyorum ?
Bildiğim kadarıyla 5000e 500 her ay veriyor bayağıdır. Zaten pazarama da aynı maximum da aynı. Martta devam edebilir kampanya. Etmese bile o kadar para veriyorsunuz 500 lira için aceleyle karar vermeyin bence.

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Bildiğim kadarıyla 5000e 500 her ay veriyor bayağıdır. Zaten pazarama da aynı maximum da aynı. Martta devam edebilir kampanya. Etmese bile o kadar para veriyorsunuz 500 lira için aceleyle karar vermeyin bence.
Aynen hocam o kampanya bide ayın 5 ine kadar 50 bin harcamaya 1200 TL vericek ondan dolayı bugün almasam bile max 5 günüm var yinede sağ ol kararsızım baya.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Draq123
Aynen hocam o kampanya bide ayın 5 ine kadar 50 bin harcamaya 1200 TL vericek ondan dolayı bugün almasam bile max 5 günüm var yinede sağ ol kararsızım baya.
Olede felan girişme bence adam gibi 32 inç qhd veya uhd ips monitör al oled daha tam oturmamış teknoloji hem monitör baya pahalı artan parayı ekran kartına basarsın pahalı ips ile oledin çok gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Olede felan girişme bence adam gibi 32 inç qhd veya uhd ips monitör al oled daha tam oturmamış teknoloji hem monitör baya pahalı artan parayı ekran kartına basarsın pahalı ips ile oledin çok gözle görülür bir fark olduğunu düşünmüyorum
Elimde zaten iyi bir 32 QHD var ama söylediğin gibi oledin yeni piyasaya girişi yüzünden kafam karışık :confused:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,967
Üyeler
172,757
Son üye
mami38
Top Bottom