Merhabalar arkadaşlar bütçem 100k ve 125 CC motor bakıyorum 125 CC birçok motor var ama hiçbiri srk 125r gibi durmuyor falcon olsun tvs olsun ns olsun baktım hepsine ama srk bı ayrı güzel geldi gözüme ve srk da karar kıldım ama daha başka bir motor tavsiyeniz varmı ya da bu motorda şu sıkıntı var gibisinden diyeceğiniz bir şey varmı motorun sıfırı 139k ama alttaki ilanda 132k ve İbanlarına 100 bin nakit verip geri Kalan 32 bini k.kartından mail order ile ödeme alıp 8 taksit yapacaklar ama kafama takılan 3 yer var birincisi bu motorun bayi fiyatı 140k iken bu ilanda sıfırı 132k ikincisi ise ekipman indirimi en başta 7k lık bir kaskı ve diğer ekipmanların toplamı 9k iken bunlar 2500 e veriyor şaşırdım açıkçası ve ne kadar büyük bir marka olsalarda belki marka ismini kullanan sarı site dolandırıcalarından emin olamadım bu kadar büyük indirimler yapılması biraz tereddüt ettiriyor üçüncüsüde parayı attıktan sonra bir hafta ya yakın beklemem lazımmış sebebi ise motorun parasını aldıktan sonra faturalandırıp Çin'deki üretim şirketine mail atcaklarmis ve onlarda bir şey yapacakmış ordan ne yapacaklarını pek anlamadım