Burakbardakci
80+
Dahası
yamaha r25 özellikleri bunlar tahmini en son kaç basar
210 görüyorlardı yanlış hatırlamıyorsamyamaha r25 özellikleri bunlar tahmini en son kaç basar Alıntıyı görüntüle
Yanlış hatırlıyormusum 190-200 falanmis 2016 model için210 görüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
yukarıda motor 60 bin ortalama piyasası da 55-80 arası değişiyor modeline göreBayadır motor piyasasını takip etmiyorum, acaba şuan R25 in piyasa değeri nedir?
çok haklısın kardeşim tehlikeli iş bunlar ben süreceğimden değil meraktan sordum ama böyle deneyip vefat eden çok insan var 3-4 sene önce çok yakın arkadaşım vefat etti motor yüzündenSeni öldürmeye yetecek kadar basar emin ol.
Son hız deneyenlerin bazılarına katil bariyerler öpücük konduruyor, aman diyeyim öyle bir hevesiniz olmasın.
Az yakar, çok kaçar tahmini olarak 180-190 basar da o hızla anca nereye gidilir, tahmin etmek çok zor değil.yamaha r25 özellikleri bunlar tahmini en son kaç basar Alıntıyı görüntüle
r25 çok yakıyor diyolardı hepAz yakar, çok kaçar tahmini olarak 180-190 basar da o hızla anca nereye gidilir, tahmin etmek çok zor değil.
İmkansıZYazılımla 250, yazılımsız yokuşta 220