chopper/cruiser kullanarak motor kullanmaya başlayacak kişiler %90 Superlight 125 ile başlarlar. ben de istiyorum fakat henüz nasip olmadı yine de çok fazla araştırma yaptım bana danışabilirsin. Selesi biraz daha yüksek olsun, cafe tipine yakın olsun diyorsan rks k light 202 tercih edilir genelde. Daha daha ucuz bir chopper olsun, motor benimle yaşıt olsun dersen regal raptor dd 150e-2f veya mct250 tercih edilir fakat bunlar başlangıç için uygun olmayabilir çünkü çok çok özenle bakmak gerekiyor. Bu motorlar hızlarıyla öne çıkmaz, daha çok dikkat çeken dış görünüşleriyle öne çıkarlar bu yüzden beklentilerini ona göre ayarlamalısın çünkü Superlight 125 denen motor hız olarak diğer motor çeşitlerine göre çok geride kalır. son olarak da göz gezdirebileceğin ve fiyat aralığı yakın olan başlangıç chopperları olarak "renegade freedom 125, falcon freedom 125, daytona 125, spyder 250". unuttuğum birkaç model dışında gördüğün chopperlar başlangıç olarak sana uygun olmayacaktır. bu yazdıklarım ekonomik anlamda da üzmezler