Neler Yeni

Bu Motorların Tarzı Nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Arkadaşlar ekte paylaştığım motor tarzları çok hoşuma gidiyor başlangıç olarak bu tarz bir motor bakıyorum 250-500cc arası.
Nedir bu motorların modeli tarzı nasıl bulabilirim bunlardan

Ekler

• IMG_6256.jpeg
    IMG_6256.jpeg
    523.9 KB · Hit: 47
  • IMG_6255.jpeg
    IMG_6255.jpeg
    596.3 KB · Hit: 42
  • IMG_6254.jpeg
    IMG_6254.jpeg
    622.5 KB · Hit: 43

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar ekte paylaştığım motor tarzları çok hoşuma gidiyor başlangıç olarak bu tarz bir motor bakıyorum 250-500cc arası.
ilki cafe racera diğerleride Bobber'a çok benziyor

hamzaersoy

80+ Bronze
selesi yakıt tankıyla aynı hizadaysa cafe racer, selesi daha aşağıdaysa cruiser veya chopper olarak geçiyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre
Discord
necromancerr
selesi yakıt tankıyla aynı hizadaysa cafe racer, selesi daha aşağıdaysa cruiser veya chopper olarak geçiyor.
En dipte ve tek kişilik isede Bobber olarak geçiyor örnek
1728244259027.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hangi marka model de böyle motorlar var Önerileriniz var mı bakabileceğim
Geneli custom yapılıyor bunların ancak illa marka istersen

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Çok bombastik bir şey

hamzaersoy

80+ Bronze
Peki hangi marka model de böyle motorlar var Önerileriniz var mı bakabileceğim
chopper/cruiser kullanarak motor kullanmaya başlayacak kişiler %90 Superlight 125 ile başlarlar. ben de istiyorum fakat henüz nasip olmadı yine de çok fazla araştırma yaptım bana danışabilirsin. Selesi biraz daha yüksek olsun, cafe tipine yakın olsun diyorsan rks k light 202 tercih edilir genelde. Daha daha ucuz bir chopper olsun, motor benimle yaşıt olsun dersen regal raptor dd 150e-2f veya mct250 tercih edilir fakat bunlar başlangıç için uygun olmayabilir çünkü çok çok özenle bakmak gerekiyor. Bu motorlar hızlarıyla öne çıkmaz, daha çok dikkat çeken dış görünüşleriyle öne çıkarlar bu yüzden beklentilerini ona göre ayarlamalısın çünkü Superlight 125 denen motor hız olarak diğer motor çeşitlerine göre çok geride kalır. son olarak da göz gezdirebileceğin ve fiyat aralığı yakın olan başlangıç chopperları olarak "renegade freedom 125, falcon freedom 125, daytona 125, spyder 250". unuttuğum birkaç model dışında gördüğün chopperlar başlangıç olarak sana uygun olmayacaktır. bu yazdıklarım ekonomik anlamda da üzmezler

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
chopper/cruiser kullanarak motor kullanmaya başlayacak kişiler %90 Superlight 125 ile başlarlar. ben de istiyorum fakat henüz nasip olmadı yine de çok fazla araştırma yaptım bana danışabilirsin. Selesi biraz daha yüksek olsun, cafe tipine yakın olsun diyorsan rks k light 202 tercih edilir genelde. Daha daha ucuz bir chopper olsun, motor benimle yaşıt olsun dersen regal raptor dd 150e-2f veya mct250 tercih edilir fakat bunlar başlangıç için uygun olmayabilir çünkü çok çok özenle bakmak gerekiyor. Bu motorlar hızlarıyla öne çıkmaz, daha çok dikkat çeken dış görünüşleriyle öne çıkarlar bu yüzden beklentilerini ona göre ayarlamalısın çünkü Superlight 125 denen motor hız olarak diğer motor çeşitlerine göre çok geride kalır. son olarak da göz gezdirebileceğin ve fiyat aralığı yakın olan başlangıç chopperları olarak "renegade freedom 125, falcon freedom 125, daytona 125, spyder 250". unuttuğum birkaç model dışında gördüğün chopperlar başlangıç olarak sana uygun olmayacaktır. bu yazdıklarım ekonomik anlamda da üzmezler
Benim hız tutkum ben yavaş yavaş etrafı izleyerek gideyim rahat olsun satarken elde kolay çıksın yeterli ben bir de motor ile uzun yol yapmayı düşünüyorum ufak tefek geziler yapacağım başlangıç olarak gözün kapalı şunu al dediğin modelleri sıralar mısın?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Ahmet Yıldırım
Modelini bilmiyorum ama çok yakıyor diye biliyorum.

hamzaersoy

80+ Bronze
Benim hız tutkum ben yavaş yavaş etrafı izleyerek gideyim rahat olsun satarken elde kolay çıksın yeterli ben bir de motor ile uzun yol yapmayı düşünüyorum ufak tefek geziler yapacağım başlangıç olarak gözün kapalı şunu al dediğin modelleri sıralar mısın?
bu anlattığın doğrudan superlight 125i tarif ediyor. eğer bakımı iyi ve kronik sorunları olmayan bir superlight 125 kullanıyorsan binlerce km uzun yol yapabilirsin, satması ve elden çıkarması da epey kolay zaten motorun zibilyon tane ikinci el ilanı var. piyasada bol sayıda ve adı geçen bir motor. cg gibi bir şey. ha orada saydığım tüm modellerle uzun yolunu yaparsın yolunun tadını çıkarırsın ama piyasa olarak superlight biraz daha dediğim gibi hem giriş seviyesi için ideal hem satması kolaydır. fakat eğer kendince gidonunu değiştirirsen, motoru piano black rengine boyatırsan, yakıt tankını değiştirirsen, binbir türlü işlemden geçirirsen belki senin custom'ın insanların hoşuna gitmez ve alıcısı olmaz o takdirde bir şey diyemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modelini bilmiyorum ama çok yakıyor diye biliyorum.
125-250cc chopperlar genelde 100kmde 2.8-3.5litre arası yakarlar. bence hiç fena değil. gidip de harley davidson alırsan 6 7litre yakar ama evet

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
geneli custom made bunların bazı markalar benzer yapıyor ama tam aynısı olmaz bi bakıp hemen benzer modelleri listelicem

düzeltme şuan bulamadim yarın okul çıkışı tekrar bakicam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,814
Üyeler
159,678
Son üye
williamsz
Top Bottom