Bu mouse iyi mi alınır mı?

MelihSak

80+
Reaksiyon skoru
149
Bütçe
1100

Arkadaşlar Abdullah abi de paylaştı bu mouse'u sensörlerden falan anlayan birisi değilim yada mouse hz muhabbetlerinden kullanmakta olduğum mouse Razer Basılısk X Hypeerspeed Pilli bir mouse kronik olarak da bazen git gel yapıyor kapayıp açınca veya pil sök tak yapınca düzeeliyor

Sensörü fiyatinin üstünde diyorlar, hakkatten de öyleymiş. Huano switch var 50m tık ömrü var. 2 gündür kullanıyorum tek sevmediğim nokta sol tık yaparken bazen sag tika temas ediyor gibi.

Arkadaşlar Abdullah abi de paylaştı bu mouse'u sensörlerden falan anlayan birisi değilim yada mouse hz muhabbetlerinden kullanmakta olduğum mouse Razer Basılısk X Hypeerspeed Pilli bir mouse kronik olarak da bazen git gel yapıyor kapayıp açınca veya pil sök tak yapınca düzeeliyor
Sensörü fiyatinin üstünde diyorlar, hakkatten de öyleymiş. Huano switch var 50m tık ömrü var. 2 gündür kullanıyorum tek sevmediğim nokta sol tık yaparken bazen sag tika temas ediyor gibi
Tekerleği kronik sorunlu diyorlardı bu muydu o?

arkadaşların dediği gibi kronik sorunu var diyolardı

peki bu bütçelere öneriniz nedir genelde atk A9 PLUS öneriliyor

Bende takip ediyorum ama daha bu fiyatlarda bulamadım, yeni teknolojileri denemeyi seviyorum. Bir havit birde ajazz takipe diyorum bu aralar aynı segment / malzeme kalitesi onlar var çünkü ama mouse orta scroll ve parmak yeri aynı resimdeki gibi olmalı benim oynadığım oyunlara göre. Ben öyle takip ediyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-04 212102.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 212102.webp
    14.6 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye