WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
plus demek istedim plus alma sanısınz varsa onu alın batarya mcu daha uzun gotururA9 plus düşünüyorum hocam ultra değil
plus demek istedim plus alma sanısınz varsa onu alın batarya mcu daha uzun gotururA9 plus düşünüyorum hocam ultra değil
Bütçe çıkmıyorsa donanımından dolayı evet Aigo mantıklı. Ama çıkabiliyorsa ATK A9 daha güvenilir bir liman. Yine de ben Aigo ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Bu yeni farelere giriş için iş gören bir marka.
A9 PRO ve diğer fareleri bilgi aktarmak için yazdım. Yani burada ₺3000 yakarsanız, ₺2000 göre daha uzun ömürlü bir ürüne sahip oluyorsunuz demek istedim.
Bu giriş seviyesi sayılır, 3311 sensörlü ₺600-700'e de fare bulurum yani. A9 veya A9 Plus'dan iyi değil. Bütçe artmıyorsa A9 Plus alın geçin, oyun için gayet yeterli.![]()
Philips Evnia SPK9418W/38 Kablosuz Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA
Philips Evnia SPK9418W/38 Kablosuz Beyaz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SPK9418W/38 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam bunu gördüm indirimden A9 plus ve A9 karşısında nasıl bir konumdadır @WacheroN @Mr. Ahmet sez
Yok hocam hani harbi indirim varsa belki daha iyidir dedim ondan sordum yoksa A9 alırım eyvallahBu giriş seviyesi sayılır, 3311 sensörlü ₺600-700'e de fare bulurum yani. A9 veya A9 Plus'dan iyi değil. Bütçe artmıyorsa A9 Plus alın geçin, oyun için gayet yeterli.
Klavye ve Mouse Fiyatları - Epey
Epey.com klavye özellikleri ile mouse özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun klavyeyi ve fareyi bulmanızı, en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
ben 200 e aldım 500 e sattım 3 sene babalar gibi kullandım cın can cona vermekteense bu alınırO parayı kesinlikle etmez, eski optik kullanıyor.
Kronik tuş sıkıntılı alternatifler varken alınmazben 200 e aldım 500 e sattım 3 sene babalar gibi kullandım cın can cona vermekteense bu alınır