Bu mouse pad nasıldır?

https://www.trendyol.com/addison/30...p-2052861?boutiqueId=529052&merchantId=183568 sipariş ettim ama bi sorayım dedim kullanan varmı diye . Optikli mouse aldığım için düz renk aldım.
bunun küçük modelini aldım hiç iyi değil aldım 2 3 gün sonra sinirlenip bi kaç parçaya kesmiş olabilirim malzemesi kırtasiye keçesi gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle diyeyim cod modern warfare ultra 100 fps
reis pc yi ne kadara topladın

bunun küçük modelini aldım hiç iyi değil aldım 2 3 gün sonra sinirlenip bi kaç parçaya kesmiş olabilirim malzemesi kırtasiye keçesi gibi

reis PC yi ne kadara topladın
klavye mouse 2 monitör var bunla beraber 7k fln

Kendin kesmişsin. 22 TL'ye ne bekleyecen ztn . Ben düz renk diye aldım , öyle steelseries kalitesi beklemıyorum .

bu arkadaş başka bişey diyor.

aslında iyimiş bana 2tb yere gerek olmadığı için sadece 500gb m2 ssd ile alsam 4800 4900 tl ye falan gelir büyük ihtimal bende laptop u satıp pc toplayacağım fikir arıyodum aklımda dursun bu parçalar

elime ulaştı . ben anlamadım bunun neresi kırtasıye keçesi ?

Alicaksam steelseries alcam en iyisi

Alicaksam steelseries alcam en iyisi
aynen ama benim o kadar vercek param olmadığı için bunu aldım 22 TL'ye . Fiyatına göre çok iyi . Yani hep ön yargılı olmayalım.

aynen ama benim o kadar vercek param olmadığı için bunu aldım 22 TL'ye . Fiyatına göre çok iyi . Yani hep ön yargılı olmayalım.
Ön yargılı değilim ama bence iyi bir şey almak daha mantıklı

Geri