Yardım Ryzen 7800x3d Sıcaklık

JolyRav

80+
Reaksiyon skoru
4
İşlemcim pubg , cs2 gibi oyunlarda genelde 70-75 arasında bazen 78 80 görüyor ama anlık oluyor . 70 in altına hiç düştüğünü görmedim neredeyse . oyunlarda normal değerler mi yoksa macunu vs iyi süremedim mi ?

Soğutucu :

Thermalright FW360 PRO

değerler normal fakat fw360 pro diye bir model thermalrightta hatırlamıyorum. kendiniz mi birşeyi kısalttınız?

Normal.

Bana biraz fazla geldi açıkcası curve optimizer kullandınız mı ben zar zor 70 görüyorum işlemci bazlı oyunlarda. Enermax 360mm var.

Cinebench r26 da all core testinde 78-79 derece veriyor anca

İşlemcim pubg , cs2 gibi oyunlarda genelde 70-75 arasında bazen 78 80 görüyor ama anlık oluyor . 70 in altına hiç düştüğünü görmedim neredeyse . oyunlarda normal değerler mi yoksa macunu vs iyi süremedim mi ?

Soğutucu :

Thermalright FW360 PRO

bu havalarda böyleyse yazın 5 derece daha artar pek normal gelmedi

UV yapın. O işlemci çok ısınıyor zaten.

Bana biraz fazla geldi açıkcası curve optimizer kullandınız mı ben zar zor 70 görüyorum işlemci bazlı oyunlarda. Enermax 360mm var.

Cinebench r26 da all core testinde 78-79 derece veriyor anca
kullanmadım galiba hocam

Soğutucu :

Thermalright FW360 PRO

Bende 7800x3d ve thermalright Peerless assassin 120 se var. Oyunda 65-72, stres testinde 75 u geçmiyor. Bana bir tık fazla geldi. Termal macunu tam sürememiş veya soğutucu oturtamamış olma ihtimalin var mı?

Boşta kaç derece benim 45-50 genelde. Yük altında 70 dereceyi geçmiyor.

Önemli soruyu soran olmamış ben sorayım bari, kaç rpm de bu değerleri alıyorsun?

Bence de normal değil kullandığın termal macunu bir kontrol et sıvı soğutucunun pompası ve fanı düzgün çalışıyor mu onlarında komtrol et. Bitfenix cube 240m sıvı soğutucu ile kullanıyorum stres testinde 75i bile görmüyor, oyunlarda ise max 70 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,686
Üyeler
195,708
Son üye
Keyfoo
Geri