Bu mouse’lardan hangisi?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Bayram harçlıklarımın üzerine ekleyip bir mouse alacağım. Bu mouse’lardan hangisini tercih edeyim?
-Steelseries Rival 3
-Razer Viper Mini (stoğa geleceğini Sanmıyorum ama)
-HyperX Pulsefire Core
-Corsair m55 rgb pro beyaz
-Steelseries Rival 600 veya Rival 710 (bazen indirimlerde 380 TL’ye düşüyorlar ama bu da benim bütün paramı vermem anlamına geliyor)
nedenleri ile yazarsanız sevinirim. Bu arada razer ile ilgili yazmazsanız daha iyi olur çünkü çok iyi olduğunu biliyorum ama stoğa gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign @Fiery @Beyfendiiii6 @KaanCK

Son düzenleme:
Bayram harçlıklarımın üzerine ekleyip bir mouse alacağım. Bu mouse’lardan hangisini tercih edeyim?
-Steelseries Rival 3
-HyperX Pulsefire Core
-Corsair m55 RGB pro beyaz
-Steelseries Rival 600 veya Rival 710 (bazen indirimlerde 380 TL’ye düşüyorlar ama bu da benim bütün paramı vermem anlamına geliyor)
nedenleri ile yazarsanız sevinirim. Bu arada razer ile ilgili yazmazsanız daha iyi olur çünkü çok iyi olduğunu biliyorum ama stoğa gelmiyor.

sensei ten de alinabilir indirime girerse girmezse rival 3 gayet iyi

Rival 600 gorunus olarak cok iyi ama yapiskani ele geliyor.Hele ki eliniz terliyorsa belki 2-3 ayda bir yan taraflarini degismeniz geeekiyor.Fakat bu yan taraflarinin satildigini da gormustum internette.
Viper sensor olarak en iyisi fakat stoga gelmeyebilir dediginiz gibi.Bu nedenle benim onerim aralarinda rival3.Ek olarak sensei teni de oven cok gordum.

-Steelseries Rival 3
-HyperX Pulsefire Core
-Corsair m55 RGB pro beyaz

https://www.incehesap.com/gamepower-devour-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-43396/ :)

bu mouse karşılaştırması çok dengesiz ve yapılamaz hepsi farklı kullanıcıya hitap ediyor. mesela rival 3 77g ama rival 710 130 g :D

bu mouse karşılaştırması çok dengesiz ve yapılamaz hepsi farklı kullanıcıya hitap ediyor. mesela rival 3 77g ama rival 710 130 g :D
Rival 3 ile rival 710’u karşılaştırmıyorum ki :D

Aa pardon yanlış konuymuş

Geri