Bu mousenin farkı nedir

Vo4ka

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba Arkadaşlar bu mousenin model farkı nedir f1 pro ile extreme arasındaki fark nedir söylerseniz mutlu olurum

Konu açmadan sayfanın altına kaydırsan zaten görürdün birisi normal diğeri ultra sensörle geliyor pro ağır extreme hafif

Konu açmadan sayfanın altına kaydırsan zaten görürdün birisi normal diğeri ultra sensörle geliyor pro ağır extreme hafif
tamam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce hangi modelini almalıyım

tamam sağolun

peki sizce hangi modelini almalıyım
Şarj ile uğraşmak istemiyorsan bataryası büyük diye Pro Max
Ben alıp geçeyim diyorsan Pro
Aradaki 1K farkı verip 50 mAh daha düşük bataryalı 10 gram hafif buna karşın PAW 3950 Ultra sensörlü Extremei en son tercih edebilirsin

Şarj ile uğraşmak istemiyorsan bataryası büyük diye Pro Max
Ben alıp geçeyim diyorsan Pro
Aradaki 1K farkı verip 50 mAh daha düşük bataryalı 10 gram hafif buna karşın PAW 3950 Ultra sensörlü Extremei en son tercih edebilirsin
hmmm o zaman pro max alim klavye alıcaktım klavyeyi yükseltiyim o zaman teşşekür ederim yardımın için sağol

Ben olsam Pro yada Pro Max alırdım sensörün ultra olması pek bir şey değiştirmiyor

hmmm o zaman pro max alim klavye alıcaktım klavyeyi yükseltiyim o zaman teşşekür ederim yardımın için sağol
Rica ederim hayırlı olsun

Hangine karar verdin hocam?
kral geç oldumu ama f1 pro max karar verdim extreme sadece 540 hz varsa ciddi sabah akşam valo cs oynuyosan alınacak bir mouse gereksiz bir para verilmez o kadar bu arada hala 8k dongle geliyomuş yanında

Geri