Yardım Bu mousepad alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
417
SELAMÜN ALEYEKÜN
Şu an kullandığım mouse padi masamın üstünü komple kapatsın diye hemde normal kullanmak şçin almıştım almıştım fakat aşırı derecede toz belirgin olduğu için bugün komple kaldırım yeni mouse pad istiyorum.masanın üstünü gri siyah desenli kapladım bu mouse pad iyi midir? kayganmıdır.şimdi atıyorum linki

Düzenleme(70x30 olması lazım öneriniz varsa bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
Eskisi şu tarz

Şimdi istediğim

Eğer bütçe artarsa klasse mousepad al, artmazsa bu da alınabilir yorumları iyi

Hocam masamda kara bir şekilde koycak yer yok maalesef.dikdirtgen olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon şimdi amazonda girdim varmış dikdörtgen hali saolun bakacam.

Eskisi şu tarz

Şimdi istediğim

dünya haritalı mouse pad kullanmıstım ama memnun olmayıp değiştirdim ama şikayetimi hatırlamıyorum uzun zaman oldu

Eğer bütçe artarsa klasse mousepad al, artmazsa bu da alınabilir yorumları iyi

Bumu hocam aynı desene sahip başka markanın iki katı fiyatı malzeme kalitesi vs. Dahamı kaliteli bunun.

Bumu hocam aynı desene sahip başka markanın iki katı fiyatı malzeme kalitesi vs. Dahamı kaliteli bunun.
Kendi sitesinden daha uyguna alabilirsin. Amazon genelde ana satış yerleri, orada da Trendyol'dan ucuz ama aradığınız model yok.

Evet yüzey olarak daha kaliteli. Yukarıda attığınız GameX ve Batcell pahalı bile satıyorlar, genelde ₺100-200 bandından başlayan, kötü kokan kalitesiz ürünler. Üstüne rakiplere göre zam da yapmışlar.

Evet daha kaliteli eğer bu rengi beğenirsen bunu al
Beğenmezsen yukarıdan seç
Ve kendi sitesinde tüm mousepadlerde 10KDAYS kodu ile indirim oluyor

Evet daha kaliteli eğer bu rengi beğenirsen bunu al
Beğenmezsen yukarıdan seç
Ve kendi sitesinde tüm mousepadlerde 10KDAYS kodu ile indirim oluyor
Teşekkür ederim hocam alacağım zaman bakarım.

bende aynısının farklı resimlisi vardı kısa süreli kullanacaksan al max 1 yıl anca gider o da iyi kullanırsan bi yerden sonra dikisleri acılıyo sararıyo

Geri