2 seneyi aşkındır QcK Edge L kullanıyorum ben de, beyazlaması daha yeni yeni başladı ki o bu attığın mousepadlerde de olacaktır. Ek olarak dikkatli bakmadığın sürece o beyazlama hala pekte belli olmuyor, siyah-gri arası geçiş var gibi. Mousepadin kendisi gayet güzel. Mouse aşırı yavaş veya aşırı hızlı kaymıyor. Tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Bu mousepadi Logitech G502, G203 ve G703 ile kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum.zamanla pedde beyazlama oluyor o yüzden tereddüt ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
zamanla pedde beyazlama oluyor o yüzden tereddüt ediyorum
evet ama large olan çok büyük geliyor o yüzden medium alacağım2 seneyi aşkındır QcK Edge L kullanıyorum ben de, beyazlaması daha yeni yeni başladı ki o bu attığın mousepadlerde de olacaktır. Ek olarak dikkatli bakmadığın sürece o beyazlama hala pekte belli olmuyor, siyah-gri arası geçiş var gibi. Mousepadin kendisi gayet güzel. Mouse aşırı yavaş veya aşırı hızlı kaymıyor. Tam ayarında olduğunu düşünüyorum. Bu mousepadi Logitech G502, G203 ve G703 ile kullandım ve kullanmaya da devam ediyorum.
SteelSeries Qck Edge Large Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Qck Edge Large Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck Edge Large Mouse Pad özelliklerini incele, 698,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada Large yani bendeki model daha ucuz.