Bu nasıl bı çelişki?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
1 vaka varken heryer kapandı kısıtlamalar oldu şimdi mutasyonlu virüs geldi 8k vaka var Mart'ta normalleşme olacakmış son dakika açıklama bu nasıl iş arkadaş

1 vaka varken heryer kapandı kısıtlamalar oldu şimdi mutasyonlu virüs geldi 8k vaka var Mart'ta normalleşme olacakmış son dakika açıklama bu nasıl iş arkadaş
Reis-i Cumhur işte. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Sözde 100 Milyon aşı gelecekti, Nerde??

Tabelacı kafasına göre yazıyor 3 tane doktor kuzenim var 8k dan cok daha fazla oldugunu soyluyorlar ama reisimiz hala son gaz kısıtlamaları kaldırmaya devam ediyor hic bir ab ulkesi boyle degil

Ne yapalım yani virüs var mutasyon var diye bütün gün evde mi olalım.Maske ve mesafeye uyulursa bir şey olmaz.

Vakalar ciddi şekilde artarsa geri kapatırlar zaten. Yapacak bir şey yok. Bu duruma alışmamız lazım.

Reis yardım adam akıllı yardım yapmadığından hizmet sektörü aç şu anda, onlara iyi geleceğini düşünüyorum.

Geri