Yardım BU NASİL OLABİLİYOR 😃

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
584
Bakır boru bildiğiniz erimiş

Ekler

• IMG20241114150015.jpg
    IMG20241114150015.jpg
    3.3 MB · Hit: 151
hocam benim bildiğim bakır 1000 C erir bu nasıl olabiliyor.

Hocam naptınız bu sistemde?? İsterseniz aldıgınız firmanın müsteri temsilcisiyle falan konuşun laptop gg olmadan

Hayır yani laptop'tan ćok anlamam bakır normal gibi geldide altındaki demir erimiş belliki demiri eritmiş😂

Hocam naptınız bu sistemde?? İsterseniz aldıgınız firmanın müsteri temsilcisiyle falan konuşun laptop gg olmadan
Hocam bu leptopu 5 yıl önce almıştım içini ilk acisim fan tertemiz çalışıyor ama bakır erimiş😃😃

Bakır erimez kaynak yaparken kullanılan tel o. Kaynak tutsun diye jel falan kullanılıyor o sarılıklarda o. Bakır erimez derken erir ama o sıcaklıkta erimez demek istedim.

Kardeşim bunun olayını ben yaşadım. Dell n5110 laptobum vardı zamanında onun bakır borusu işlevini kaybetmişti ve bende 2. el çıkma bir soğutucu blok almıştım. Adam sıfır ayarında flaan dedi harbidende öyle duruyordu. Sonra taktım falan stress testine soktum cihaz sıcaklıktan kapandı açtım içini bi baktım bu halde :D ilk başta böyle değildi ve rengi ilk baştakine göre çok daha açık renkteydi bakırın. Yani boyamışlar onu. o büyük ihtimalle boyanın izi olabilir.

Erimiş olsa o şekilde kalmaz astarlı bakır bu. Sıcaktan astarını atmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri