Yardım Bu ne yaa

Hsdfdall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Beyler valla başvurduğuma pişman oldum vodafone nete internet üzerinden başvurdum altyapı hazırlancaktı türk telekom tarafından hemen gelip 1 günde hazırlandı ama15 gündür modem kurulum ekibini bekliyorum ne gelen var ne giden müşteri hizmetlerini arıyoruz biz bilmiyoruz beklemede kalın diyolar ne yapmalıyım

Konu başlığı hatalı
"Bu ne yaa" yerine " pffff .s " olmalıydı.

Konu başlığı hatalı
"Bu ne yaa" yerine " pffff .s " olmalıydı.
Abi senin şu hallerine bayılıyorum yeminle :D :D
Beyler valla başvurduğuma pişman oldum vodafone nete internet üzerinden başvurdum altyapı hazırlancaktı türk telekom tarafından hemen gelip 1 günde hazırlandı ama15 gündür modem kurulum ekibini bekliyorum ne gelen var ne giden müşteri hizmetlerini arıyoruz biz bilmiyoruz beklemede kalın diyolar ne yapmalıyım
Bu arada Vodafone net pişmanlıktır geçmiş olsun.

Bir arkadaşın dediği gibi BTK'ya şikayet edebilirsiniz, gerekli şartları sağlamadıklarına eminseniz dava açabilirsiniz (tabi vodafone gibi büyük bir şirkete dava açmak...) yolda gördüğünüz vodafone teknik servis arabalarına gidip durumu anlatabilirsiniz eğer denk getirebilirseniz. Saygılar.

Beklemede kalmak zorunda değilsiniz. Superonline'ye iki kez başvurmuştum. İkisinde de Türk Telekom'un beceriksizliği yüzünden 2 hafta beklemiştim, bir daha uğraşmadım. Memnun değilseniz, hemen iptal ettirin. Turknet, Netspeed veya Millenicom'a başvurabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,635
Üyeler
186,917
Son üye
Asitkaan
Geri