Sağolun hocam2 monitörümde de wallpaper engine açık işlemci kullanımı %0,1 yani onunla ilişkili değil. Arkadaşların da dediği gibi işlemcini soğutmak için stok fan yetersiz. Acilen çözmelisin soğutucu işini
İşlemci sıcaklandığı içinmi drop yiyordu hocam?X var kuzenimde stok la ısınıyor diyordu GTA 5 falan açtığımda muazzam droplar yiyorduk ki sistem sıfırdı
pc de sorun yok soğutucun yetersiz kalmış hocamHocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcim çokmı ısınmış hocam o yüzdenmi pc de sorun yok dimi?
Hocam kaç dereceye çıktı acaba msı aftet burner açıktı ama bakmadım bi valoda ölüm maçı girdim çıkıyordum çıkarken işlemcim 86 dereceydi ama maç içinde kaçtı bilmiyorumpc de sorun yok soğutucun yetersiz kalmış hocam
Büyük ihtimal Asus olması lazım 3060 Corsair 16 ram Corsair PSU 500 m2 stoktan kule tipine geçti yine ısınıyor diyor da bilmiyorum çok takıyor kafaya galiba 400 TL ye mi ne rampage nin kule tipisini almıştı o kadar isinacagini sanmıyorum abartiyordurSağolun hocam
İşlemci sıcaklandığı içinmi drop yiyordu hocam?
86 çok fazla benim işlemci GTA 5 oynarken 56 dereceHocam kaç dereceye çıktı acaba msı aftet burner açıktı ama bakmadım bi valoda ölüm maçı girdim çıkıyordum çıkarken işlemcim 86 dereceydi ama maç içinde kaçtı bilmiyorum
İşlemciniiz nedir hocamBüyük ihtimal Asus olması lazım 3060 Corsair 16 ram Corsair PSU 500 m2 stoktan kule tipine geçti yine ısınıyor diyor da bilmiyorum çok takıyor kafaya galiba 400 TL ye mi ne rampage nin kule tipisini almıştı o kadar isinacagini sanmıyorum abartiyordur
86 çok fazla benim işlemci GTA 5 oynarken 56 derece
o işlemci 86 dan birden 90 küsürlere çıkabilir x serisi çünkü bir de soğutucun yetersiz olduğu için 97 fln olmuşturHocam kaç dereceye çıktı acaba msı aftet burner açıktı ama bakmadım bi valoda ölüm maçı girdim çıkıyordum çıkarken işlemcim 86 dereceydi ama maç içinde kaçtı bilmiyorum
ryzen 5600x için soğutucu için şuanlık bütçen yoksa geçici olarak undervolt yapabilirsin, bendede 5600x var şuanda stok kullanıyorum ama bende soğutucu var. Alamayacak durumdaysan 4.4 veya 4.3 ghyze sabitleyip voltaj değerlerini ayarlarsan stabil çalışır, tecrübesi olan arkadaşlar sana yardım edecektir bu konuda.Valorant oynarken bu çıktı karşıma valorantı kapattım mavi ekran verdi sonra bu çıktı karşıma nedir bu?
Intel i5 4460 2014 yılında falan benimki baya eski ama snowman x200 kule tipi var stoguyla da 80-90 a çıkacagini sanmiyoeumİşlemciniiz nedir hocam
Hocam undervolt yapmayı bilmiyorum ama haftaya elime 200-300 geçiçek nasıl bir soğutucu önerirsiniz birdaha bu hatayı almak istemiyorumryzen 5600x için soğutucu için şuanlık bütçen yoksa geçici olarak undervolt yapabilirsin, bendede 5600x var şuanda stok kullanıyorum ama bende soğutucu var. Alamayacak durumdaysan 4.4 veya 4.3 ghyze sabitleyip voltaj değerlerini ayarlarsan stabil çalışır, tecrübesi olan arkadaşlar sana yardım edecektir bu konuda.
soğutucu piyasasını hiç bilmiyorum yardımcı olamam kusura bakma hocamHocam nasıl bir soğutucu önerirsiniz 200-300 liraya
wallpaper engine'da başka bir program önplandayken animasyonu durdur tarzı bir seçenek vardı onu açabilirsin belki ondan olmuştur.Hocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?
İşlemcim çokmı ısınmış hocam o yüzdenmi pc de sorun yok dimi?