hocam işlemcinizi stok fanlamı kullanıyorsunuzAlıntıyı görüntüle
Valorant oynarken bu çıktı karşıma valorantı kapattım mavi ekran verdi sonra bu çıktı karşıma nedir bu?
hata nedeniAlıntıyı görüntüle
Valorant oynarken bu çıktı karşıma valorantı kapattım mavi ekran verdi sonra bu çıktı karşıma nedir bu?
Hocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?işlemci aşırı ısındığı için bu hatayı vermiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
stok fan ryzen 5 5600x e yetmiyor kule tipi yada sıvı soğutma alabilirsiniz
İşlemcim çokmı ısınmış hocam o yüzdenmi pc de sorun yok dimi?hata nedeni
cpu over temperature error yani işlemcinin sıcaklık değerini aşmışssın
ondandır muhemelen çünkü 5600x ısınıyorda yani valorantta okadar ısınıp hata vereni görmedimHocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?
Sıkıntı yok hocam ama işlemciniz x modeli olduğu için ısınan bir işlemci. Bir soğutucu almanız lazım. Ayrı bir konu açarsanız yardım eden olur.Hocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?
İşlemcim çokmı ısınmış hocam o yüzdenmi pc de sorun yok dimi?
2 monitörümde de wallpaper engine açık işlemci kullanımı %0,1 yani onunla ilişkili değil. Arkadaşların da dediği gibi işlemcini soğutmak için stok fan yetersiz. Acilen çözmelisin soğutucu işiniHocam o yüzdenmı çıktı bu bugün wallpaper engine yükledim arka plana hareketli resim koydum ondan sonra oldu?
İşlemcim çokmı ısınmış hocam o yüzdenmi pc de sorun yok dimi?
Çok sağolun hocam rahatladım korktum bende pc de sıkıntımı var diyeSıkıntı yok hocam ama işlemciniz x modeli olduğu için ısınan bir işlemci. Bir soğutucu almanız lazım. Ayrı bir konu açarsanız yardım eden olur.
Mavi ekran vermeside ondanmı hocam önce mavi ekran verdi sonra yuksrıda attığım resim çıktıCPU sıcaklığınız sınırı geçmiş