ankaralı97
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 283
yarım saat önce internet geçişim oldu ve aralık dönemi isminde fatura kesildi bu normal mi?
kusura bakmayın ama aralığın bitmesine 4 gün var 259 tl yazıyor, bu fatura neyin faturası?Normal bir durum.
Dostum taahhütsüz internet kullanıyorsun yani bu durumda aralık ayı için gelen fatura değil bu ocak ayı için kullanacağın internet bedelini istiyor senden kira gibi düşün normal bu. Kontörsüz telefonda kullansan önce para sonra internet. Eğer taahhütlü kullansaydın evet 1 ay sonra gelmesi gerekiyordukusura bakmayın ama aralığın bitmesine 4 gün var 259 tl yazıyor, bu fatura neyin faturası?
o zaman ocak dönemi yazması lazım değil mi? 7 senedir taahütsüz firma kullanıyorum hiç böyle görmemiştim ondan merak ediyorumDostum taahhütsüz internet kullanıyorsun yani bu durumda aralık ayı için gelen fatura değil bu ocak ayı için kullanacağın internet bedelini istiyor senden kira gibi düşün normal bu. Kontörsüz telefonda kullansan önce para sonra internet.
Aralıkta kesildiği için aralık ayı yazması normalo zaman ocak dönemi yazması lazım değil mi? 7 senedir taahütsüz firma kullanıyorum hiç böyle görmemiştim ondan merak ediyorum