Bu Nitro 5 Modeli Yeni Model mi?

Hocam uzun kullanım lazım bana kısa sürede sorunu yok hatta mükemmel ama uzun kullanım şart bana.
Hocam yordum sizi de ama ısınma sorunlarından ve darboğazlardan artık yoruldum.
Şöyle diyeyim R5 4600H + 1650Tİ sizi en az 5-6 yıl oyunlarda ayarları düşüre düşüre götürür. Lenovo modelinde darboğaz olmaz. Ancak uzun kullanım için size şunu diyebilirim; RTX 3050 çok daha mantıklı. Hem RTX hem de DLSS teknolojisi ile oyunlarda hem daha iyi performans hem de daha iyi grafik elde edersiniz. Aşağıdaki modelde 60 hz ama sanırım ısınma sorunu yok bunun.

Şöyle diyeyim R5 4600H + 1650Tİ sizi en az 5-6 yıl oyunlarda ayarları düşüre düşüre götürür. Lenovo modelinde darboğaz olmaz. Ancak uzun kullanım için size şunu diyebilirim; RTX 3050 çok daha mantıklı. Hem RTX hem de DLSS teknolojisi ile oyunlarda hem daha iyi performans hem de daha iyi grafik elde edersiniz. Aşağıdaki modelde 60 hz ama sanırım ısınma sorunu yok bunun.

Hocam emin misiniz?
Sanki soğutması iyi dğeil gibi ve hak verirsiniz HP laptopları genelde ısınıyorlar da.

Hocam uzun kullanım lazım bana kısa sürede sorunu yok hatta mükemmel ama uzun kullanım şart bana.
Hocam yordum sizi de ama ısınma sorunlarından ve darboğazlardan artık yoruldum.
Post automatically merged:

Bu arada hocam bu yeni model ısınmayan kasa mı ve ekran kartı 1650 max-p mi?
Fiyatı çok iyi yani bütçem 8K maks ama olabildiğince aşşağısında tutmaya çalışıyorum.
Yanlış bilmiyorsam Max-P değil. Isınma ise olması gerekettiği gibi. Ne çok serin ne de çok ısınıyor.
Hocam emin misiniz?
Sanki soğutması iyi dğeil gibi ve hak verirsiniz HP laptopları genelde ısınıyorlar da.

Evet HP eski kasası ısınıyor ama bu yeni kasa. Omen modelleri genelde render gibi işlerde kullanılır. Ama oyun içinde içinde çok güçlü bir CPU ve GPU var. @Techno08 daha iyi bilir bu modeli.

Yanlış bilmiyorsam Max-P değil. Isınma ise olması gerekettiği gibi. Ne çok serin ne de çok ısınıyor.

Evet HP eski kasası ısınıyor ama bu yeni kasa. Omen modelleri genelde render gibi işlerde kullanılır. Ama oyun içinde içinde çok güçlü bir CPU ve GPU var. @Techno08 daha iyi bilir bu modeli.
Hocam bildiğim kadarı ile sadece İnce ve hafif odaklı Laptoplarda Max-Q kullanılıyor diye biliyorum.

Hocam bildiğim kadarı ile sadece İnce ve hafif odaklı Laptoplarda Max-Q kullanılıyor diye biliyorum.
Ekran kartlarının türlerine pek hakim değilim. O yüzden kesin olmamakla birlikte tahmin ettim.

Isınma sorunu bulunuyor hocam. Bende bu laptopu almayı düşünüyordum ve çok araştırdım. Isınma sorunu ve monitörün çok sallanması olumsuz yönleri.

Ekran kartlarının türlerine pek hakim değilim. O yüzden kesin olmamakla birlikte tahmin ettim.
Hocam ben bütçemi aşırı zorlamak istemiyorum 8K dedim ama bu Laptop içime sindi sorcağım tek soru 500-600TL fark ile 1650 Tİ değer mi?
Eğer yeni kasa ise içime sindi Ucuz bu yüzden RAM takmam da zor olmaz.

Hocam ben bütçemi aşırı zorlamak istemiyorum 8K dedim ama bu Laptop içime sindi sorcağım tek soru 500-600TL fark ile 1650 Tİ değer mi?
Eğer yeni kasa ise içime sindi Ucuz bu yüzden RAM takmam da zor olmaz.
Bence değmez. 1650 ile 1650Tİ arasında 500 TL'lik fark yok. 500 TL ile bellek veya SSD alabilirsiniz.

Lenovo olanı bakıyrdum hatta bunun 16 GB modelini de bulmuştum ama @alper rende kendisinde 1 aydan sonra ısınma sorunlarının başladığını söylemişti.
Hocam ısınma sorunu devam ediyor. Ama laptopun arka kısmına bir tane kitap koydum ve alttaki hava deliklerinin daha rahat hava almasını sağladım.
1629914663897.png
Kullanımlar böyleyken sıcaklık 75 dereceye sabitlendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,347
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri