Neler Yeni

Bu olay size ne kadar doğru veya yanlış geliyor? Sınırlı stokta al sat yapanlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Öylesine bir sahibindene bakayım dedim acaba geçen haftaki sistemi alıp uygun fiyata satan var mıdır diye ben stoktan dolayı yetişememiştim. Bakarken böyle bir görüntü ile karşılaştım. Meğerse stoğa yetişememin sebebi böyle alıcılarmış al sat yapanlar yani.
Size bu olay ne kadar doğru geliyor merak ediyorum görüşlerinizi bildirin tartışalım. :)

Alıntıyı görüntüle
yanlış veya etik dışı bir şey yok bence, sonuçta herkese sunulan bir mal var ortada

Sonuçta İLLEDE durumu olmayan ucuza sistem bekleyen kitle alsın diye çıkmıyor. Zaten öyle olsa engelli şekilde çıkar foruma özel çıkan sistem gibi sadece elden alınır kimlik gösterilir vs vs

Nasıl etik dışı olur nasıl kötü olur dersenizde hocam; Mining değerleri düşürülmüş ekran kartlarını kırıp mininge uygun hale getirip kullanmak etik dışıdır kötüdür, ama burda öyle bi durumda yok gördüğüm kadarıyla

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bence sınırlı stok bir üründe 4 adet alınması alınabilmesi ve bunu direk ticarete açmak pek doğru değil.
herkes cebine girecek parayı düşünüyor normal olarak
hızlı olan kazanır

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Davut Kuh
Bak arkadaşım bu ürünü kendi adına faturalandırıyor ve sarı sayfada satıyor. Kardan vergi alınamıyor.Hiç görmedim adınıza fatura kesilir diye yazanı
zaten satan adam neden sana fatura kesiyim de benim karımdan düşsün desin ki satan adam da parasına bakıyor sonuçta

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
ek olarak büyük küçüğü her zaman yer size etik dışı gelsede, böyle bi şeyin olmamasını gerektiğini düşünsenizde böyle olmaya devam edicek :/

Allmuted

80+ Bronze
Ben doğru bulmuyorum. Şu zor günlerde bir tek bilgisayarla eğlenip kafa dağıtabiliyoruz çocuğun biri aylarca çalışıyor ailesinden yardım alıyor pcyi almak için, al satçının biri hop erkenden alıyor sarı sitede 1-2k üstüne satıyor. Tamam eyvallah herkese sunulan bir üründe hiç etik değil inşallah o al satçı arkadaşlar çok istediği birşeye piyasanın üstünde veya normal fiyatında satın almak durumunda kalırlar.

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Davut Kuh
Para meselesi diyemeyiz o gün parası hazır olup siteyi açamayan çok kişi biliyorum anlık olarak forumdaydım
ilk gelen sonradan gelen ayrımı yok yazmışım bak parası hazır olsa bile hızlı olamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
TUNA
zaten satan adam neden sana fatura kesiyim de benim karımdan düşsün desin ki satan adam da parasına bakıyor sonuçta
Hani vergi diyordunuz Abdullah Kardeş uğraşmış ürünü çıkarmış.Sizce gameing firması bu ürün başına 2500 TL kazanıyor mu ?
VİCDAN diye bu yüzden diyorum

yusufcukh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yusuf torun
yazıklar olsun falan diyenler olmuş. neden böyle ifadeler kullanıyorsunuz ? şöyle söyliyim ben 1-2 gün arada oylesine girdim sepete ekle dedim her seferinde de ekledi hatta ödeme ekranına kadar geldim bakalım oluyor mu diye, buna bi örnek de abdullah bi stroy atmıştı saat 9 sepete ekledim diye. sürekli f5 yapıp nasıl alamadınız ilginç bi durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani vergi diyordunuz Abdullah Kardeş uğraşmış ürünü çıkarmış.Sizce gameing firması bu ürün başına 2500 TL kazanıyor mu ?
gaming.gen burda bi kar amacı gütmüyor tamamen reklam amacında (yazarkken tekirdağda deprem oldu şaka gibi )

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ömer-Zemin
yanlış veya etik dışı bir şey yok bence, sonuçta herkese sunulan bir mal var ortada

Sonuçta İLLEDE durumu olmayan ucuza sistem bekleyen kitle alsın diye çıkmıyor. Zaten öyle olsa engelli şekilde çıkar foruma özel çıkan sistem gibi sadece elden alınır kimlik gösterilir vs vs

Nasıl etik dışı olur nasıl kötü olur dersenizde hocam; Mining değerleri düşürülmüş ekran kartlarını kırıp mininge uygun hale getirip kullanmak etik dışıdır kötüdür, ama burda öyle bi durumda yok gördüğüm kadarıyla
Ucuza sistem bekleyenler için çıkarmıştır bence konuyu görürse o da bunu söyler diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
TUNA
yazıklar olsun falan diyenler olmuş. neden böyle ifadeler kullanıyorsunuz ? şöyle söyliyim ben 1-2 gün arada oylesine girdim sepete ekle dedim her seferinde de ekledi hatta ödeme ekranına kadar geldim bakalım oluyor mu diye, buna bi örnek de abdullah bi stroy atmıştı saat 9 sepete ekledim diye. sürekli f5 yapıp nasıl alamadınız ilginç bi durum
Arkadaşım nasıl sana ispatlayabilirim bunu.Ben alamadım.hatta bir arkadaşla 1000 TL fazla vererek sistemi almak istedim dilersen yazışmaları atayım.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ömer-Zemin
ilk gelen sonradan gelen ayrımı yok yazmışım bak parası hazır olsa bile hızlı olamıyor
İmkanlar diye bir şey de var kiminde site açıldı kiminde açılmadı internet hızından dolayı. Biraz da şans tabi.

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Davut Kuh
Doğru diyorsun ama vicdan da göreceli bir şey olmaya başladı ve bunun da ismine ticaret denmeye başladı ve bu gayet de normal bir durum. Senin/benim/onun daha çok "vicdanlı" olmamız maalesef ticaret denen olguyu kırmıyor. Bunu bu şekilde kabul etmek gerekiyor.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ömer-Zemin
Mesaj otomatik birleştirildi:

gaming.gen burda bi kar amacı gütmüyor tamamen reklam amacında (yazarkken tekirdağda deprem oldu şaka gibi )
Site tamamen çökmüştü.

Top Bottom