Bu Oyuncu Faresi Gümrüğe Takılır Mı?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,464

ATK kendi sitesinde bir indirim başlatmış ve bu indirimle beraber bu fare gönderim ücretiyle beraber 31.95 dolara geliyor. Yurt içi satış fiyatından biraz daha düşük olduğu için almak mantıklı geldi ama gümrüğe takılıp takılmayacağını bilemedim.

ATK kendi sitesinde bir indirim başlatmış ve bu indirimle beraber bu fare gönderim ücretiyle beraber 31.95 dolara geliyor. Yurt içi satış fiyatından biraz daha düşük olduğu için almak mantıklı geldi ama gümrüğe takılıp takılmayacağını bilemedim.
30 doları geçerse olmuyor diye biliyorum.

30 euroyu 1 cent bile aşarsa alamayabilirler hatta tam 30 tutsa bile sıkıntı çıkabiliyo

30'u geçmesine gerek yok sıkıntı çıkarıyorlar yerinde olsam girişmem bu işe paran çoksa dene boşa gitme ihtimali oluyor çünkü

Hiç girmeyelim hocalar o zaman bu işe yurt içi fiyatı 1400 küsür zaten az daha fazla verelim başımız ağrımasın.
30 euro zaten 1440 tl sen öderken bankan da komisyon kesecek yurt içi daha uyguna geliyor zaten

Geri