Neler Yeni

bu oyunlar hakkında yorum yaparmısınız ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar aşşağıya oyunlar sıralayacağım 3 kişiyiz bu oyunlar hakkında kısa bi bilgi verirmisiniz oynanırmı sunucuları ne durumda teşekkürler.
1. ARK: Survival Evolved
2. WWE 2K20 bu oyunu 3 kişi olarak istediğimizi kurup sıkıntısız bir şekilde oynuyabiliyormuyuz acaba ?
3. For honor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ruhat Ali Yıldırım
arkadaşlar aşşağıya oyunlar sıralayacağım 3 kişiyiz bu oyunlar hakkında kısa bi bilgi verirmisiniz oynanırmı sunucuları ne durumda teşekkürler.
2. WWE 2K20 bu oyunu 3 kişi olarak istediğimizi kurup sıkıntısız bir şekilde oynuyabiliyormuyuz acaba ?
3. For honor.
Arkı anlayabilirseniz dilerseniz ekipçe dilerseniz sucularda online şekilde oynayabileceğiniz çok güzel bir oyundur ana tema dinozorlarları evcilleştirip hayatta kalmak diğerlerine yorum yapamam

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
3. For honor.
For Honor eklemişsin ben de bir ara almak istiyordum. Bir ara bedeva dağıttılar oynayan kişi mi yok yoksa serverları mı sıkıntı bilmiyorum ama oyun bulma süreleri çok uzunmuş.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Ark survival arkadaşlarla birlikte çok eğlenceli bi oyun ama tek başına resmi sunucularda oynamak işkence oluyor.Oyuncuların kurdugu serverlara girsende bi yere kadar tatmin ediyor sonra hep aynı şeyleri yapıyorsun o yüzden bi süre sonra soğumuştum oyundan ama arkadaşlarla çok eğlenceli bi oyun bazen sinir hastası eder bazen mutlu eder :)
wwe 2k20 oynamadım bilmiyorum.
For honor grafikleri ile güzel bir oyun.Hikayesi kısa ve oynanış mekaniği bana biraz hantal geldi(ondan önce warband oynamıştım) ve hikayesi kısa olduğu için genelde online oynanıyor ama oyuncu sayısı ben oynarken baya azdı bazı oyunları hiç bulmuyordu ama karşına ekstra güçlü biri gelmediği sürece online kısmı zevkli.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,250
İsim
Abdullah Aydoğdu
For Honor alınmaz, 1 levelken 300 levellerle eşleştiriyor oyun seni. Çoktan öldü oyun zaten.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ark survival arkadaşlarla birlikte çok eğlenceli bi oyun ama tek başına resmi sunucularda oynamak işkence oluyor.Oyuncuların kurdugu serverlara girsende bi yere kadar tatmin ediyor sonra hep aynı şeyleri yapıyorsun o yüzden bi süre sonra soğumuştum oyundan ama arkadaşlarla çok eğlenceli bi oyun bazen sinir hastası eder bazen mutlu eder :)
wwe 2k20 oynamadım bilmiyorum.
For honor grafikleri ile güzel bir oyun.Hikayesi kısa ve oynanış mekaniği bana biraz hantal geldi(ondan önce warband oynamıştım) ve hikayesi kısa olduğu için genelde online oynanıyor ama oyuncu sayısı ben oynarken baya azdı bazı oyunları hiç bulmuyordu ama karşına ekstra güçlü biri gelmediği sürece online kısmı zevkli.
for honor sunucuları ölü deyil yani mesala 3 kişiyiz biz 3v3 tarzı şeyler varmı yada aramızda ws atabiliyormuyuz bilgim yok soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

For Honor alınmaz, 1 levelken 300 levellerle eşleştiriyor oyun seni. Çoktan öldü oyun zaten.
çok önceden aldıkda steamdaki bütün oyunları oynadık nerdeyse bunlar kaldı gibi bir şey merak ettik.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
for honor sunucuları ölü deyil yani mesala 3 kişiyiz biz 3v3 tarzı şeyler varmı yada aramızda ws atabiliyormuyuz bilgim yok soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok önceden aldıkda steamdaki bütün oyunları oynadık nerdeyse bunlar kaldı gibi bir şey merak ettik.
1vs1 de var 3vs3 gibi de var ama yanlış hatırlamıyorsam 1vs1 ler baya bekletiyor birde senden baya üstün özellikli birinin gelme ihtimali de oluyordu.Şuan nasıldır bilemem ama

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1vs1 de var 3vs3 gibi de var ama yanlış hatırlamıyorsam 1vs1 ler baya bekletiyor birde senden baya üstün özellikli birinin gelme ihtimali de oluyordu.Şuan nasıldır bilemem ama
bilgi için teşekkürler.

3aGlE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Nuh Kerem
For Honor eklemişsin ben de bir ara almak istiyordum. Bir ara bedeva dağıttılar oynayan kişi mi yok yoksa serverları mı sıkıntı bilmiyorum ama oyun bulma süreleri çok uzunmuş.
Oyunu aldıysan 3aGlE#7457 ekleyebilirsin. Oyunu oynayan ekibimiz var. Oyun bulma süreleri csgodaki gibi 1 veya 2 dakikada buluyor.

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
3. For honor.
ARK Survival ekiple oynanabilecek çok iyi bir oyun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,948
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar