Bu oyunlara sahip hesabın değeri ne kadardır

Monrch

80+
Reaksiyon skoru
43
Steam 40 level cs2 prime vac ban yok.

ets2 vs yunanistan dışı tüm haritalara sahip.

Sizce hesabın değeri ne kadardır

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    24.9 KB · Hit: 84
  • 2.webp
    2.webp
    17.1 KB · Hit: 79
Son düzenleme:
Yaklaşık 4.500TL
hocam insanlar 2. elde hesap almaya yaklaşmıyor
yakın birine satmadığın takdirde satamazsın

+400 oyunum var ama alıcı bulamıyorum mesela kimse steam hesap almaya yanaşmaz hocam

+400 oyunum var ama alıcı bulamıyorum mesela kimse steam hesap almaya yanaşmaz hocam
Beyaz eşya değil bu

Hocam kaç tane oyunun olduğu fark etmiyor zaten insanlar belli başlı oyunları oynuyor bu oyunlarda kaliteli olduktan sonra alıcıları var. Ama dediğiniz gibi satmak biraz zor.

1000TL'ye belki satarsın onun dışında alıcı bulması zor. 4500'e kimse almaz.
Abartma kanka 1000TL ye şu an RDR alamıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SteamDB - Calculator kısmından hesabınızın değerini ölçmekle birlikte, birçok veriye de erişim sağlayabilirsiniz.
Hocam oraya göre satsam 8.6k'a satmam lazım. Görmüyor musun ne dediklerini yok 1k yok 2k ya zor satarsın falan.

Hocam oraya göre satsam 8.6k'a satmam lazım. Görmüyor musun ne dediklerini yok 1k yok 2k ya zor satarsın falan.
1-2k ya satarsan öp başına koy.

Orası hesabınızın değerini gösterir ancak hiçbir zaman maksimum değerine satamazsınız, neden mi? Çünkü maksimum değerine satacak olsanız, aynı fiyata zaten aynı oyunları kendi hesaplarına alabilirler. Hesabın değeri ile, satıştaki değeri elbette farklı olacaktır. Ancak hesap alım ve satımı konusunda çok aktif olarak ticaret dönen bir yer değil Steam hesapları. Muhtemelen satmamanız, sizin için daha faydalı olacaktır.

Dostum alacak kişi hesabındaki 1 2 bilemedin 3 oyun için alacaktır. Sen şimdi o 3 oyun parasından yüksek değer biçersen kişi gider "madem öyle ben 0 olarak kendi hesabıma alıyım" der. Talep yaratmak istiyorsan 2 oyun maliyetine satman lazım. O da ortalama 1k bilemedin 1.5k yapar.

Orası hesabınızın değerini gösterir ancak hiçbir zaman maksimum değerine satamazsınız, neden mi? Çünkü maksimum değerine satacak olsanız, aynı fiyata zaten aynı oyunları kendi hesaplarına alabilirler. Hesabın değeri ile, satıştaki değeri elbette farklı olacaktır. Ancak hesap alım ve satımı konusunda çok aktif olarak ticaret dönen bir yer değil Steam hesapları. Muhtemelen satmamanız, sizin için daha faydalı olacaktır.
Kanka steam hesabı alanlar sadece oyuna bakmıyor, ayrıca ets2 dahil belli başlı bir kaç dlc almak istesen zaten sadece 3k tutuyor ne diyorsunuz siz. O oyunları tek tek almak istese zaten her türlü 4k dan fazla tutacak.

Dostum alacak kişi hesabındaki 1 2 bilemedin 3 oyun için alacaktır. Sen şimdi o 3 oyun parasından yüksek değer biçersen kişi gider "madem öyle ben 0 olarak kendi hesabıma alıyım" der. Talep yaratmak istiyorsan 2 oyun maliyetine satman lazım. O da ortalama 1k bilemedin 1.5k yapar.
O tarz kişilerin zaten mainlik hesap aradığını zannetmiyorum genelde offline hesaplar alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri