Neler Yeni

Bu oyunun adı nedir?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Kafam şu an çok tatlı olduğu için, araştırmam sonuç vermedi, lakin aklıma bi' film getirdi ben de gidip ' ROBOCOP ' izliycem.
😔 Olsun be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hala Dues Ex serisi olduğunu düşünüyorum. Konuya attığım oyun serinin ilk oyunu değil. 2000 yılında çıktı bu oyunu serisinin ilk oyunu. Ondan önce 2 oyunu daha var. Çünkü kısıtlı tarifinize tek uygun olan oyun o bence.
Eski oyunlarına da bi bakayım belki onlardır.

Redditte şu sub'a ingilizce bir şekilde sorun.
Hocam ona çok üşendim ya
Quake olabilir mi ? ben de küçükken onun bir oyununu oynamıştım ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Bakayım hemen

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
😔 Olsun be

Eski oyunlarına da bi bakayım belki onlardır.

Hocam ona çok üşendim ya

Bakayım hemen
Hocam ben yıllardır aradığım oyunu tekte orada buldum, orada aradığınızı bulma şansınız yüksek.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Quake olabilir mi ? ben de küçükken onun bir oyununu oynamıştım ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Ya sonunda be. Yıllardır merak ediyorum hocam Allah razı olsun. Oyun Quake 4müş.
Bahsettiğim sahne de burası.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
En son Quake 2 oynamıştım. Seriye baya uzak kaldım yıllardır ama tariflerinden aklıma Doom 3 oyunu gelmişti. 4. oyunu çok benzettim.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
En son Quake 2 oynamıştım. Seriye baya uzak kaldım yıllardır ama tariflerinden aklıma Doom 3 oyunu gelmişti. 4. oyunu çok benzettim.
Ben de doom diye düşündüm hep nedense. Aynı havayı veriyor oyun. Siz deus serisini atınca dedim aha bu seriden bi oyun galiba ama adamın kollarını kestiklerini göremedim. Sonunda arkadaş diyince youtubeda arattım tam hatırladığım sahne karşıma çıktı. Gece gece neşelendim.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
Ben de doom diye düşündüm hep nedense. Aynı havayı veriyor oyun. Siz deus serisini atınca dedim aha bu seriden bi oyun galiba ama adamın kollarını kestiklerini göremedim. Sonunda arkadaş diyince youtubeda arattım tam hatırladığım sahne karşıma çıktı. Gece gece neşelendim.

Valla dediğim gibi çocukken oynadığım bir seriydi ve 4. oyunu ise hiç oynamamıştım zaten. :D Bana tanıdık gelemedi.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Valla dediğim gibi çocukkn oynadığım bir seriydi ve 4. oyunu ise hiç oynamamıştım zaten. :D Bana tanıdık gelemedi.
Yine de yardımcı olmaya çalıştınız hocam çok sağolun. Çocuk gibi neşelendim ya

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru