Bu parçaları alacağım iyi kötü yorumunuz nedir?

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,371

bunları düşündüm şuan ekran kartı ve güç kaynağı elimde mevcut hali hazırda o yüzden paylaşmadım onları

Bu parçalarda elimde mevcut sizce nasıllar
Corsair rm750e

Sapphire Pure 7800xt

bundan sonraki hafta toplayacağım sistemi şuan kasayı sipariş etmeyi düşünüyorum yeniden 6.1 bandına düşerse bu hafta sipariş vereceğim

kasa
klavye
ssd
anakart
ram
işlemci soğutucu
gaming gen tr den olanları farklı tel no ile iyzico hesabı açıp kampanyalara katılıp alırsan her birinden 500tl cashback gelir

kasa
klavye
ssd
anakart
ram
işlemci soğutucu
gaming gen tr den olanları farklı tel no ile iyzico hesabı açıp kampanyalara katılıp alırsan her birinden 500tl cashback gelir

Hocam hayatımda gördüğüm en kötü parçaları önermişsiniz sistemi beyaz yapmak istemiyorum ki
Ssd dışı şuradan listemde olan parça yok

Hocam hayatımda gördüğüm en kötü parçaları önermişsiniz sistemi beyaz yapmak istemiyorum ki
Ssd dışı şuradan listemde olan parça yok
ekran kartı beyaz değil mi diğer parçalar siyah olursa sırıtmaz mı ayrıca x870 anakart iş için kullanmayacaksan gereksiz 9000 serisi fazla ısınan bir seri değil sıvı soğutmaya o kadar para harcamaya gerek yok hava soğutma bile soğutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse kafanıza göre alın geçin

ekran kartı beyaz değil mi diğer parçalar siyah olursa sırıtmaz mı ayrıca x870 anakart iş için kullanmayacaksan gereksiz 9000 serisi fazla ısınan bir seri değil sıvı soğutmaya o kadar para harcamaya gerek yok hava soğutma bile soğutuyor
Benim iş için kullanmayacağımı nereden çıkardınız ve para sorunum olduğunu kim söyledi
Ben sadece aldığım parçalar kendi fiyat bandında kaliteli mi diye soruyorum son değerlendirmeleri yapıyorum sistem siyah beyaz karışık olsun fark etmiyor bana zaten ekran kartıda değişecek

Benim iş için kullanmayacağımı nereden çıkardınız ve para sorunum olduğunu kim söyledi
Ben sadece aldığım parçalar kendi fiyat bandında kaliteli mi diye soruyorum son değerlendirmeleri yapıyorum sistem siyah beyaz karışık olsun fark etmiyor bana zaten ekran kartıda değişecek
iş için kullanacak olan para sorunu olmayan neden 9800x3d alsın 9950x varken oyun farkı %10 civarı neden dramsız ssd alsın gider bütçe sorunu yoksa gen 5 alır dediğim kafana göre seç al

iş için kullanacak olan para sorunu olmayan neden 9800x3d alsın 9950x varken oyun farkı %10 civarı neden dramsız ssd alsın gider bütçe sorunu yoksa gen 5 alır dediğim kafana göre seç al
Gen5 hızlarına ihtiyaç duyan kim hocam 9800x3d de aynı işleri yapıyor zaten drame ihtiyaç duymuyorum attığım m2 gayet orta kaliteli bir g4 ssd daha az ısınıyor çöp kontrolcülü g4 lerden iyidir
Parçaları downgrade edip burada şu bu demeniz çok saçma 😀

Gen5 hızlarına ihtiyaç duyan kim hocam 9800x3d de aynı işleri yapıyor zaten drame ihtiyaç duymuyorum attığım m2 gayet orta kaliteli bir g4 ssd daha az ısınıyor çöp kontrolcülü g4 lerden iyidir
Parçaları downgrade edip burada şu bu demeniz çok saçma 😀
gen5 hızına kim ihtiyaç duyardan sonrasını okumadım kesin ''iş'' için kullanacaksınızdır

Uygunsuz Dil ve Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
👍

Sen fazla yorma o küçük beynini herşeye 😀
bir daha konu açacağın zaman ego kasmak için değil de yardım almak için aç
(y)

Uygunsuz davranış
(y)
Doğru düzgün sorduğumuz şeye cevap ver alınmayacak anakartı öneriyorsun 2dk açıp bu çocuk neye dayanarak silver üyelik yapmış desen baksan beyaz sistem rehberim bile var hala cl32 (büyük ihtimalle micron) kötü Ram öneriyorsun ve ego yapma diyorsun ne önerdiğini bil önce beyaz sistem sormadım ona rağmen parçaları downgrade edip birde çok büyük iş yapmış gibi konuşuyorsun

(y)
Senin gibi küçük beyinlilere az bile söylüyorum

(y)

@shankar1 @jombo @K1dot

bunları düşündüm şuan ekran kartı ve güç kaynağı elimde mevcut hali hazırda o yüzden paylaşmadım onları

Bu parçalarda elimde mevcut sizce nasıllar
Corsair rm750e

Sapphire Pure 7800xt

anakart aynı fiyata x870e si var ona bakabilrisinz

kulaklık pahalı

Geri