Neler Yeni

Bu parçaları toplamayı düşünüyorum ekran kartı bilgim sıfır

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
efe araci
Arc b580 de tercih edilebilir yada rx 7700xt mesela ama bütçe yetermi bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS2 de batıyor zaten 100 küsur fps full ayarlarda leş ötesi
hocam b580 alsın 7700xt ye bütçesi yeteceğini sanmıyorum.

Dediğiniz SSD de en az 1.2 K oynuyor o fiyata soğutucu almak daha mantıklı geldi.7000/6000 olacağına 6000/4000 olsada önemli olacağını düşünmüyorum açıkçası

Sparkle modeli ile bu modeli arasında 1.1 k oynuyor o fark verilir mi ondan emin olamadım.
hocam aldığınız ssdi size yeterli gelecektir dediğiniz gibi o fiyata ekran kartını sparkle alırsanız hem ilerde 2. el satarken daha rahat satmanıza olanak ta sağlar 3 fanlı ekran kartları hep daha çok göz önününde olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey
Arc b580 de tercih edilebilir yada rx 7700xt mesela ama bütçe yetermi bilemiyorum

30 k A kadar bütçem olacak monitör dahilinde belki 1-2 k oynayabilir 7700xt nedense pahalı geldi

Asla alınmaz Ryzen işlemci+intel ekran kartı ağır batırır
Tavsiyen varsa hocam dinleyebilirim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
30 k A kadar bütçem olacak monitör dahilinde belki 1-2 k oynayabilir 7700xt nedense pahalı geldi
Hocam şöyle diyeyim size şuanki gösterdigin sistem o parayı haketmiyor başka sitelere bakın bu gün bir paylaşımda görmüştüm b580 li sistem sanırım 25 26 k civarıydı başka bir sitede

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey

CS 2 oynadığım yok pubg Metin2 GTA pes FIFA ve managerlik oyunları oynuyorum daha çok yeni oyunlara çok aşina değilim uzun süreden sonra ilk defa toplayıp zevk amaçlı oynayacağım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
hocam b580 alsın 7700xt ye bütçesi yeteceğini sanmıyorum.

hocam aldığınız ssdi size yeterli gelecektir dediğiniz gibi o fiyata ekran kartını sparkle alırsanız hem ilerde 2. el satarken daha rahat satmanıza olanak ta sağlar 3 fanlı ekran kartları hep daha çok göz önününde olur.
Oyunlardaki geneli kapsamıyor elbette ama 4060 dan daha kötü sonuçları bile var güncelleme ile umarım düzeltirler ama işlemci devi amd sallayıp geçti lider oldu intel ekran kartı üretiyor ve bana güven vermiyor açıkçası

CS 2 oynadığım yok pubg Metin2 GTA pes FIFA ve managerlik oyunları oynuyorum daha çok yeni oyunlara çok aşina değilim uzun süreden sonra ilk defa toplayıp zevk amaçlı oynayacağım
Hocam oyun testleri vardır internette YouTube da bir incele içine sinsin bence öyle al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey
Hocam şöyle diyeyim size şuanki gösterdigin sistem o parayı haketmiyor başka sitelere bakın bu gün bir paylaşımda görmüştüm b580 li sistem sanırım 25 26 k civarıydı başka bir sitede
G.garajda o fiyatlar yalnız özelleştirilmiş halı bu fiyata geliyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
G.garajda o fiyatlar yalnız özelleştirilmiş halı bu fiyata geliyor
Işte bende tam hatırlamıyorum özelleştirilmemis hali mi ne paylaşılmıştı siteye dikkat etmedim forumda paylaşıldı diye hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey
Oyunlardaki geneli kapsamıyor elbette ama 4060 dan daha kötü sonuçları bile var güncelleme ile umarım düzeltirler ama işlemci devi amd sallayıp geçti lider oldu intel ekran kartı üretiyor ve bana güven vermiyor açıkçası

Hocam oyun testleri vardır internette YouTube da bir incele içine sinsin bence öyle al
Gönlüm 7800xt de ama fiyatları fena uçmuş

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
Gaming gen tr den r5 7600 Asus dual Evo V2 bulk 4060 Lİ sistemi geçen 27 28 e aldım pahalı açıkçası ama r5 7600 var diye aldım yoksa almazdım özelleştirme yapmadan

Gönlüm 7800xt de ama fiyatları fena uçmuş
32 k ya tebilonda biri paylaştı geçen gün bir bakın derim 7700xt li sistem oda sağlam sistem ama bütçe çok kısıtlıysa çekin bunu ama ekran kartı için içinize sinsin diye YouTube dan testlerine bakın fps vesaire

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey
Gaming gen tr den r5 7600 Asus dual Evo V2 bulk 4060 Lİ sistemi geçen 27 28 e aldım pahalı açıkçası ama r5 7600 var diye aldım yoksa almazdım özelleştirme yapmadan

32 k ya tebilonda biri paylaştı geçen gün bir bakın derim 7700xt li sistem oda sağlam sistem ama bütçe çok kısıtlıysa çekin bunu ama ekran kartı için içinize sinsin diye YouTube dan testlerine bakın fps vesaire
Ekran kartı konusunda benimde aklım çok karışık maalesef Türkiye şartları ikinci elde bile temiz ekran kartı maalesef yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Küçük Bey
Evet yok kapalı kutular da bile sorun olabiliyor
Dediğin sisteme tebilonda baktım bu özelliklere çıkarmak bile 35 K ı bulunuyor ekran kartı 7700xt 12 GB 192 bit inntelle normalde aynı olmasına rağmen en az 8 k fark ediyor resmen sömürüyorlar insanı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Burak
Dediğin sisteme tebilonda baktım bu özelliklere çıkarmak bile 35 K ı bulunuyor ekran kartı 7700xt 12 GB 192 bit inntelle normalde aynı olmasına rağmen en az 8 k fark ediyor resmen sömürüyorlar insanı
Evet normalde geçen sene 35 k ya 4070superli 30 k civarına 7800xt li sistem alınıyordu şuan tam tersi yağlıyorlar fiyatları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,211
Üyeler
168,604
Son üye
ckatlet82
Top Bottom