hepsiburada yerine teknobiyotikin kendi sitesine bakabilirsin. 400-500 lira daha ucuz oluyor genelde kendi sitesinde. gayet güvenilir bir sitedir.
Bizim kredi kartina taksit yokBLADE-1050Ti / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-1050Ti oyuncu bilgisayarı oyunlarınızı ortalama fps değerleri ile oynamanız için tasarlandı. AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, Asus Cerberus GTX 1050Ti ekran kartı, 8 GB ram, 240GB SSD gibi parçalarla oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test...www.gaming.gen.tr
Hayır10 bini bulur fakat en ucuza kapatmak istiyorum aileme cok yuklenmeyi asla istemiyorum babam vatandan almayi dusunuyor fakat oranin kazik fiyatlari beni vazgecirdi 1050ti li sistemde bulamadim bulursaniz link atarmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat rx560 oldukca guclu bir ekran karti her oyunu oynatir heralde
Yeterli olacaktir duşuk ayara alisigim zatenben 5600x işlemci ile 1440p de veriyhigh ayarlarda 30fps almayı başarmıştım tahminimce siz de 1080p de orta ayarlarda 60fps alırsınız orta ayar derken gta 5 de ayarlar normal, high, veriy high ve ultra olarak değişmektedir orta ayar gta 5 de high dır
Hepsiburada daha guvende hissettiriyor ordan daha cok alisverus yapiyorum hepsiburadadan alacagim lise hediyem olcakhepsiburada yerine teknobiyotikin kendi sitesine bakabilirsin. 400-500 lira daha ucuz oluyor genelde kendi sitesinde. gayet güvenilir bir sitedir.
aradaki farka sistemini daha iyi hale getirebilirsin diye dedim. aynı sisteme 500 lira fazla vermenin bir mantığı yok. 500gb ssd parası.Yeterli olacaktir duşuk ayara alisigim zaten
Hepsiburada daha guvende hissettiriyor ordan daha cok alisverus yapiyorum hepsiburadadan alacagim lise hediyem olcak
Kredi kartina taksit yok bunu alcaktim zatenNOVA-1660S / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i3-10100F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu sistemin fiyatı çok arttı ama bakabilirsiniz
Ya dostum ben hepsiburada taraftariyim olmadi teknobiyotikten alirim ssdyi 500 e yukselticegimaradaki farka sistemini daha iyi hale getirebilirsin diye dedim. aynı sisteme 500 lira fazla vermenin bir mantığı yok. 500gb ssd parası.
Teknobiyotigin sitesinde bu sistem gt 1030 ile 4500 tl rx560 in iyi oldugunu dusunuyorumaradaki farka sistemini daha iyi hale getirebilirsin diye dedim. aynı sisteme 500 lira fazla vermenin bir mantığı yok. 500gb ssd parası.
Bu sistem Alınır mı?5k sistem kalmamış piyasa sapıtmış iyice 6k ben 1660S sistem almıştım çok diyolardı.Bu arada uygun link bulursam paylaşacam
1660s sistemler şu an 8-9 bin bandında satılıyor. o paraya bulamaz. ben de 6500liraya 5600xt sistem toplamıştım ama üzerinden çok sular aktı. 8-9 bin verebiliyorsan da5 kovala. arada stoğa giriyor. girdiği gibi yapış. mis gibi 2060lı sistem.Teknobiyotigin sitesinde bu sistem gt 1030 ile 4500 TL rx560 in iyi oldugunu dusunuyorum
Bu sistem Alınır mı?
Nasıl yani?Havale ile alın.Kredi kartina taksit yok bunu alcaktim zaten