Bu pc alinir mi butce 18k ile 19k arasi

Bu pc almayi dusunuyorum ve monitorim vga destekliyor hdmi to vga almayi dusunuyorum butce 18k ile 19k arasi yardim ederseniz sevinirim
r5 5600 olsaydı daha iyi olurdu pc fiyatları baya uçmuş ben ikinci el topladığım için pek takip etmiyorum 0 fiyatlarnı bi kaç ay önce 13 k ya rx 6700 12 gb r5 5600 lü sistem geliyordu çok rahat

Alınır agam bu piyasa şartlarında fiyatı iyi ama işlemciyi 5600 yaparsan daha iyi olacaktır.
Aga 2 ay once 18k olan pc 28k olmus paraa yoktu calistim yine yok anlamadim ben bu isten en son bunu alcamda birde sey sorucam benim monitorde hdmi girisi yok hdmi to vga almayi dusunuyorum bir sıkıntı cikar mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r5 5600 olsaydı daha iyi olurdu pc fiyatları baya uçmuş ben ikinci el topladığım için pek takip etmiyorum 0 fiyatlarnı bi kaç ay önce 13 k ya rx 6700 12 gb r5 5600 lü sistem geliyordu çok rahat
Valla ucmus ya 2 ay once 18k ya tas gibi pc topaniyordu

Aga 2 ay once 18k olan pc 28k olmus paraa yoktu calistim yine yok anlamadim ben bu isten en son bunu alcamda birde sey sorucam benim monitorde hdmi girisi yok hdmi to vga almayi dusunuyorum bir sıkıntı cikar mi
Çıkmaz agam ama monitör de almanı tavsiye ederim taksitle odyssey g3 var vatanda 3.000₺ onu al bence yanına yoksa ileride alınmaz olacak.

Çıkmaz agam ama monitör de almanı tavsiye ederim taksitle odyssey g3 var vatanda 3.000₺ onu al bence yanına yoksa ileride alınmaz olacak.
Valla dusundumde monitor fiyatlarini gorunce dudak ucukllati benim monitoru 2020 de o zamanin parasiyla 650 ye almistim hdmi falan bakmadan simdi sıkıntı cikardi ama monitorden memnunum simdi eger cidden alinir diyorsam bu pc yi alicam cok arastirmadim sence simdi almalmiyim yoksa birazdaha arastirmalimiyim

en kötü her şeyi öneriyosun sanırım

en kötü her şeyi öneriyosun sanırım
Aga 2. Olan pc hosuma gitti harbiden alinir diyorsan alicam cunku pek bilgim yok bugunde almak istiyorum eger harbiden guveniyorsan buna alirim cunku harbiden pc de guzel fiyatta

Aga 2. Olan pc hosuma gitti harbiden alinir diyorsan alicam cunku pek bilgim yok bugunde almak istiyorum eger harbiden guveniyorsan buna alirim cunku harbiden pc de guzel fiyatta
5600 yap , rgb ram hoşuna gidiyosa 100 lira farkla onu da ekle al ben de sistem bakıyorum hoşuma gitti atayım dedim

Aşırı pahalı. Acelen yoksa biraz daha bekliyebilirsin. Bende işe girdim Ekimde sistem almayı planlıyorum belki 11.11'i beklerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,099
Üyeler
192,610
Son üye
seyituguz
Geri