Çınar Yaşar
80+ Gold
PC'den anlamadığın belliRx 5700xt performans olarak daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa iyi olabilir ama PSU da şüpheliyim
PC'den anlamadığın belliRx 5700xt performans olarak daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa iyi olabilir ama PSU da şüpheliyim
kardeşim git biraz araştır video izle hangisi daha fazla fps veriyorPC'den anlamadığın belli
İyi dostum, kötü değil.Peki sistem nasıl ?
O FPS'ler dlss kapalı iken verdiği FPS'ler dlss açık iken geçiyor (BF5 dışında), 2060s'de RTX var, DLSS 2.0 var (yakında 3.0 geliyor), Nvech var, Cuda çekirdeği var, daha az TDP, daha az ısınma, daha ucuz, daha uzun destek, yayın ve render için daha iyi, daha iyi driver bunlar yeter mi? Ayrıca High Power de son derece güvenilir bir markadırka
kardeşim git biraz araştır video izle hangisi daha fazla fps veriyor
dostum genelde 2060S de RTX teknolojisini falan kullanamazsın diyolarO FPS'ler dlss kapalı iken verdiği FPS'ler dlss açık iken geçiyor (BF5 dışında), 2060s'de RTX var, DLSS 2.0 var (yakında 3.0 geliyor), Nvech var, Cuda çekirdeği var, daha az TDP, daha az ısınma, daha ucuz, daha uzun destek, yayın ve render için daha iyi, daha iyi driver bunlar yeter mi? Ayrıca High Power de son derece güvenilir bir markadır
2060'da kullanamazsın istersen RTX testlerine bak onlarda ultra ayarlarda çok rahat 60fps üstü veriyor birde DLSS açınca Allah bilir kaç fps verirdostum genelde 2060S de RTX teknolojisini falan kullanamazsın diyolar
2060'da kullanamazsın istersen RTX testlerine bak onlarda ultra ayarlarda çok rahat 60fps üstü veriyor birde DLSS açınca Allah bilir kaç fps verir
OlurSistemi şu yapıp ekran kartını Galax RTX2060 Super Gamer 8GB olarak değiştirsem nasıl olur ?Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
ekran kartı iyi midir yani
2060S alman daha mantıklı.Kasa iyi bence bide RX5700 XT ve RTX 2060S arasında kaldım
Galax iyi markafır o da en üst modeli sanırım.Sistemi şu yapıp ekran kartını Galax RTX2060 Super Gamer 8GB olarak değiştirsem nasıl olur ?Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
ekran kartı iyi midir yani
Siz anca dlss,stabil driverlara,düşük tdpye ve Rtx e hatta nvence camdan ekmek banarsınız.ka
kardeşim git biraz araştır video izle hangisi daha fazla fps veriyor