Bu PC alınır mı ?

Taha E.

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar geçen bir konu açmıştım 6200tl pc toplama diye.Ondan sonra böyle bir şey topladım sizce nasil ?

Ekran kartı Gigabyte Windforce oc 5600xt
İşlemci:Ryzen5 3600
RAM:GSkill ripjaws 16gb(8x2) 3600MHZ CL18(CL biraz yüksek olabilir ama biraz arastirdigimda çok bir şey değiştirmez diye düşündüm)
Anakart:Gigabyte b450m h 3600mhz
Kasa:Dark guardian mini
SSD: A2000
Psu:Kcas 1200w(eski PSUm biraz watt fazla :D)
Sizce nasil uyumlu mu ? 6026tl tutuyor toplam.

Güzel sistem ama DA SİSTEM 2 alıp PSU'sunu satmanı öneririm kendi PSU'nu takarsın 300-400TL arasında kâr edersin

M h ile s2h ayni fiyattalar hatta bazen m h daha pahali bile oluyor ayni fiyata daha iyisi varken onu alin bence s2h
Cl degerlerini oc ile indirirsin cok zor degil az ugrastiriyor sadece

Cevabin için çok teşekkürler. Ben itopyadan alış-veriş yapmak çok istemiyorum çünkü son günlerde kotu yorumlar var internette geç gönderiyor vs. Bir de belki psuyu biraz uzun süre kullanmaya calısıcam o yüzden satmam galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M h ile s2h ayni fiyattalar hatta bazen m h daha pahali bile oluyor ayni fiyata daha iyisi varken onu alin bence s2h
Cl degerlerini oc ile indirirsin cok zor degil az ugrastiriyor sadece
Öneri için teşekkürler ama s2h modeli 3200mhz görünüyor ramler 3600 oldugu için uyumsuz olmaz mı ?

Cevabin için çok teşekkürler. Ben itopyadan alış-veriş yapmak çok istemiyorum çünkü son günlerde kotu yorumlar var internette geç gönderiyor vs. Bir de belki psuyu biraz uzun süre kullanmaya calısıcam o yüzden satmam galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri için teşekkürler ama s2h modeli 3200mhz görünüyor ramler 3600 oldugu için uyumsuz olmaz mı ?
Evet dikkat etmemistim haklisiniz vrm leri daha iyi de olsa artik ne yapalim m h almalisiniz bo konu da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri