Bu pc internette gezinmek için ve oyun için nasıl bir performans sunar?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba çöp gibi bir laptopum var artık youtubede 720p de bile kasıyor benim elimdede eski bir kasa var özelikleri şunlar bu kasa internette gezinmek için düşük ayarlarda valorant ve minecraft oynamak için yeterlimi?

Ekran kartı: gigabyte gv n62 512l
Anakart: gigbyte ga g31m es2l
Ram: ddr2 1+1 2gb ram 800 mhz
İşlemci: intel core 2 duo

Merhaba çöp gibi bir laptopum var artık youtubede 720p de bile kasıyor benim elimdede eski bir kasa var özelikleri şunlar bu kasa internette gezinmek için düşük ayarlarda valorant ve minecraft oynamak için yeterlimi?

Reis DDR2. Ne

Valorant bilemem ama eski sürüm minecraft açabilirsin onun dışında 720P de biraz iş yapabilir ama pekte rahat kullanabileceğini sanmıyorum.

valorant çok kasar

Onunla birlikte internette ha gezinirsin ha gezinemezsin. Ben bi chrome çalıştırıyorum kafadan 1 GB RAM ona gidiyor ztn

Fakirlik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant çok kasar
Rami 4gb yapsak da gene kasarmı?

Valorant bilemem ama eski sürüm minecraft açabilirsin onun dışında 720P de biraz iş yapabilir ama pekte rahat kullanabileceğini sanmıyorum.
Hacı ramı 4gb yapsak valorant oynatabilirmi?

Chrome bile açamaz bu.

dediklerini yapabilmen için anakartını işlemcini ekran kartını değiştirmen lazım

dediklerini yapabilmen için anakartını işlemcini ekran kartını değiştirmen lazım
Ekran kartının işlemcinin değişmesi gerektiğini biliyorumda anakartı gigabyte ga g41m comboylamı değiştireyim? hem ddr3 hemde 8gb ram desteği var yoksa farklı bir anakartlamı değiştirmeliyim?

Ekran kartının işlemcinin değişmesi gerektiğini biliyorumda anakartı gigabyte ga g41m comboylamı değiştireyim? hem ddr3 hemde 8gb ram desteği var yoksa farklı bir anakartlamı değiştirmeliyim?
sana tavsiyem h61 geçmeyi dene 4 çekirdek güzel bir işlemci lazım sana

Bu kasaya yatırım yapmak mantıklı değil
dostum mantıklı değil diye bir şey yok insanın durumu yoksa veya işini görecekse gayette mantıklı

sana tavsiyem h61 geçmeyi dene 4 çekirdek güzel bir işlemci lazım sana

dostum mantıklı değil diye bir şey yok insanın durumu yoksa veya işini görecekse gayette mantıklı
Kral lga 775 pin iyi ya zaten 4 çekirdek işlemciler var mesala q9550 veya q9650

Kral lga 775 pin iyi ya zaten 4 çekirdek işlemciler var mesala q9550 veya q9650
onu biliyorum hatta bende quad kullanıyorum ama q9550 gibi işlemciler fiyatına değmiyor yoksa 775 iyi soket

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri